Miért nyüszít a kutyám ha elmegyek illetve megérkezem?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy én foglalkozom vele csak. Ha bezàrom az ajtót és bezàrom a házba vagy épp kizàrom nyüszít. Ha megjövök szintén amíg nem foglalkozom vele. Napi 3 óràt szoktam vele foglalkozni. Más csalàdtaggal nem csinàlja ezt. Azért van mert hozzàm kötődik a legjobban?2017. márc. 16. 21:25
11/13 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok hogy izgatott, de hogy falkavezér problémák lennének azt kétlem. Ő megadó kutya, elfogad engem falkavezérnek, és úgy is viselkedem vele, hogy ezt érezze. Például csak akkor ehet, ha megengedem neki, bármikor elvehetem tőle az ételt, ajtón én megyek be először, ha sétálni megyünk először le kell ülnie az ajtó előtt, akkor mehet ki ha megengedem stb. Engedelmességi feladatokat is szoktunk gyakorolni. Próbálok kiegyensúlyozott energiát közvetíteni felé. De már javult a helyzet, kezdi megtanulni hogy ha elmegyek egy idő után vissza is jövök. Ha haza érek akkor 5-10 percig nem szólok a kutyához, nem is érek hozzá, csak ha megnyugodott.
2017. ápr. 13. 11:06
12/13 anonim válasza:
Persze, akkor higgy azoknak, akik ugyanúgy nem értenek hozzá, és pontozz le minden olyan hozzászólást, ami a te véleményeddel ellentétes. Elmondom neked, hogy csak azok írtak értelmes válaszokat, akiket lepontoztál. Ennek a kérdésnek sem volt így sok értelme. Kár, hogy nem veszed észre, hogy kik azok, akik ténylegesen segíteni szerettek volna...
13/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Már közben rájöttem hogy ez sz. szorongás lesz, kutyasuliban megkérdezem ahová járunk mit tudunk ez ellen tenni.
2017. ápr. 19. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!