Hány éves koráig lehet pároztatni egy BISHON HAVANESE szuka kutyust?
Akkor mégegyszer megkérdezem:
Tk-esek lesznek a kicsik, a szülőknek megvannak az egészségügyi szűréseik (PRA, CD, vagy a patella) és tenyészszemléjük? Ismered a szukád gyengeségeit vagy csak elfogultan látod őt rózsaszín szemüvegen keresztül? Ezek alapján választasz hozzá párt vagy csak a legközelebbi kannal fedeztetsz? Ezzel az alommal hozzájárulsz a fajta jobbátételéhez vagy csak önző emberi mivoltod motivál. Ha ez utóbbi - és még az előbbiek sincsenek meg, akkor joggal mondtak el téged mindennek.
"menhej" és "hüje"
nincs több hozzáfűznivalóm :D
Nem ez volt a kérdés....
Lesz-e tk? Vannak-e szűrések? Tenyészszemlés-e egyáltalán? Milyen a vézene a kutyának? Stb. - tudod, ami egy normális, minőségi alomhoz kell.
Ha ezek nincsenek, akkor csak drukkolni tudok h betegek legyenek és csak szomorúságot okozzanak és jó sok anyagi kiadást....
11:24-es ott a pont ! Aki írni sem tud, attól mit várjunk ??
Ő szól le minket akik FELELŐS ÁLLATTARTÓK VAGYUNK , pedig meg írni sem tud . Ebből már látszik hogy milyen ember lehetsz . Sötét vagy mint az aszfalt !
nyugoi nekem is ezeket irták tök fogyatékosak a
állatvégök vagy nem?mert 1 szer pároztatod a kutyád akor mi van? tudod mit szard le magsrol öket mert tök hüjék.bocsi hogy bele szoltam de nagyon fogyik ezek az emberek .és am meg a te kutyád ne halgas rájuk azt csinálsz amit akarsz .kik ök hogy meg mondják neked?
KÉRDEZÖNEK SZOL ÉS NEM PANCSEROKNAK!!!!!!!!!!!!
Na mi van gyölérkém , csak nem átfáradtál ide :XD
Linkelek pár mondatot, hogy milyen szépen tusz írni !
"dehogyis nincs ijen szo a kocolj azt jelenti hogy száljál le rolam ,meny haza,vagy takarogyál na és akor én vagyok a hüje amikor azt se tudod hogy egy szo mit jelent nem is hallottál rola" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!