Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány éves koráig lehet pározta...

Hány éves koráig lehet pároztatni egy BISHON HAVANESE szuka kutyust?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 08:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégegyszer megkérdezem:

Tk-esek lesznek a kicsik, a szülőknek megvannak az egészségügyi szűréseik (PRA, CD, vagy a patella) és tenyészszemléjük? Ismered a szukád gyengeségeit vagy csak elfogultan látod őt rózsaszín szemüvegen keresztül? Ezek alapján választasz hozzá párt vagy csak a legközelebbi kannal fedeztetsz? Ezzel az alommal hozzájárulsz a fajta jobbátételéhez vagy csak önző emberi mivoltod motivál. Ha ez utóbbi - és még az előbbiek sincsenek meg, akkor joggal mondtak el téged mindennek.

2010. máj. 11. 11:17
 42/49 A kérdező kommentje:
nem lesznek menhejen meg lehet nyugodni de én már nem koptatom a számat.
2010. máj. 11. 11:17
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

"menhej" és "hüje"

nincs több hozzáfűznivalóm :D

2010. máj. 11. 11:24
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez volt a kérdés....

Lesz-e tk? Vannak-e szűrések? Tenyészszemlés-e egyáltalán? Milyen a vézene a kutyának? Stb. - tudod, ami egy normális, minőségi alomhoz kell.

Ha ezek nincsenek, akkor csak drukkolni tudok h betegek legyenek és csak szomorúságot okozzanak és jó sok anyagi kiadást....

2010. máj. 11. 11:25
 45/49 anonim ***** válasza:
90%

11:24-es ott a pont ! Aki írni sem tud, attól mit várjunk ??

Ő szól le minket akik FELELŐS ÁLLATTARTÓK VAGYUNK , pedig meg írni sem tud . Ebből már látszik hogy milyen ember lehetsz . Sötét vagy mint az aszfalt !

2010. máj. 11. 12:52
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

nyugoi nekem is ezeket irták tök fogyatékosak a

állatvégök vagy nem?mert 1 szer pároztatod a kutyád akor mi van? tudod mit szard le magsrol öket mert tök hüjék.bocsi hogy bele szoltam de nagyon fogyik ezek az emberek .és am meg a te kutyád ne halgas rájuk azt csinálsz amit akarsz .kik ök hogy meg mondják neked?

KÉRDEZÖNEK SZOL ÉS NEM PANCSEROKNAK!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 16. 21:39
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
AZÉRT IRTAM HOGY ÁLLATÉGÖK MERT EZEK NEM ÁLLAT VÉDÖk XD
2010. máj. 16. 21:41
 48/49 anonim ***** válasza:

Na mi van gyölérkém , csak nem átfáradtál ide :XD

Linkelek pár mondatot, hogy milyen szépen tusz írni !

"dehogyis nincs ijen szo a kocolj azt jelenti hogy száljál le rolam ,meny haza,vagy takarogyál na és akor én vagyok a hüje amikor azt se tudod hogy egy szo mit jelent nem is hallottál rola" !

2010. máj. 17. 09:17
 49/49 A kérdező kommentje:
kössz 21.39 de már nem érdekelnek!!!!!!!
2010. máj. 17. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!