Hány éves koráig lehet pároztatni egy BISHON HAVANESE
szuka kutyust?
Nagyon kíváncsi lennék a kutya tk-i nevére és a tenyészszemle eredményére....
Az ennyire buta, szűklátókörű emberektől a hajam égnek áll. Az egész ország mentalitását tükrözik sajnos. Nem véletlen tartunk ott ahol és nem ott ahol pl. a skandináv országok - mert itt ilyen emberek élnek többségben, mint a kedves kérdező.
Kedves kérdező, hajrá! :o)
2010. máj. 11. 09:43
Ha tényleg igaz lenne minden és egy cseppet is értene a kutyákhoz ilyen téren, akkor egy szakmai oldalon érdeklődne, nem itt. De szakmai oldalra már nem mer felmenni, csak ide, noname... :-) Szó se róla, én is kérdezek állataimmal (madarak) kapcsolatban itt olyant, amit szakmai oldalon nem találok, és hátha ide téved valaki, akinek van tapasztalata és pont az általam ismert szakmai oldalt nem ismeri, vagy másikat ismer (nem jellemző sajnos). De azért ilyen alap dolgot a szakma is tud, nem olyan kirívó eset, mint amiket én akarok a madarakról tudni. :-)
2010. máj. 11. 09:48
23/49 A kérdező kommentje:
9:48 hát tényleg én voltam buta hogy ide írtam.miért ne merném megmondani a nevem? nem kutya viadalra készülök.nah az állatkinzás!!!!! nem ez ...nagyon sok utálatos emberek vannak!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem most már hagyd pihenni a kutyát, főleg, ha sose csináltatok még ilyent.
2010. máj. 11. 10:11
na, még egy kötsög szaporitó .... ugy meg tudnám verni az ilyeneket .. ütni amig mozog ... és legalább 3 havi közmunkára itélni egy sintértelepen ...
agyatlan barom vagy ... semmi más...
2010. máj. 11. 10:28
26/49 A kérdező kommentje:
10:28 hogy merészelsz ilyen aljas lenni? téged kéne agyonütni !!!!!!mit képzelsz magadról? megmontam egyszer lesz még kölyke nem többször.ilyen gyenge elméjyüek minek írnak?
Kicsit elszáll az agya, ami nem is csoda.
Tele van ez a fórum ilyen agyamentekkel. Nem bírod felfogni, mit beszélünk!
2010. máj. 11. 10:37
28/49 A kérdező kommentje:
úgylátom ti nem értitek meg:) de hát kit érdekeltek... ettöl még nem lesz baja.nem verekedtetni akarom nem kinozni..aki érti az érti aki meg nem az le van sz...,
Az ilyennek azt kívánom, h pusztuljanak el a kölykök herpeszben - akkor megtanulja. Másból nem. És a kölyköknek is jobb lesz ha nem kell ezen a világon élniük.
2010. máj. 11. 10:46
nem aljas vagyok, hanem tárgyszerű
ha valaki ilyen sötét hogy nem érti meg hogy miért csinál rosszat azzal hogy agybafőbe elleti a kutyáját, azzal csak igy lehet beszélni
2010. máj. 11. 10:49
Kapcsolódó kérdések: