Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Óránként vigyem ki a szobatisz...

Óránként vigyem ki a szobatiszta kutyusomat? Ezt mondták a kollégák.

Figyelt kérdés

Van egy 4 hónapos németjuhàsz keverék kutyám. 1 hónapja van nàlam, màr teljes szobatiszta. Éjszaka sem pisil be, pedig van hogy a lefekvés előtti sétàlnàl (este 9) nem pisil, csak előtte fél 7-kor, és úgyis kibírja reggel fél 5-ig.

Na de a lènyeg, a kutyát màr 2 hete hordom magammal dolgozni, és ott néha bepisil, bekakil. És erre mondtàk a kollégáim hogy vigyem ki órànként. Èn mondtam hogy nem. Otthon szobatiszta, nem fogom órànként kivinni. Kb 3 órànként szoktam. Otthon hétvégén pl 4-5 órànként. Na és ők ezen felhàborodtak és jött a pofázás hogy bezzeg mikor nekik kutyájuk volt, leköltöztek mellé a földre éjszaka, folyton figyelték stb.

A sztori érdekessége az, hogy amikor egyedül vagyok benn (vagy esetleg azzal a kollégàmmal aki az egyik baràtnőm), akkor SOHA nem pisil-kakil be a kutya, csak ha ezek a bizonyos kollégàk (akiket egyébként nagyon nem bírok) megjelennek. Ergó ők csak azt látjàk hogy a kutya àllandóan bipisil. Ma is egyedül voltam 9-től 3-ig, a kutyát 2-szer vittem ki, de mikor megjelentek az említett kollégák, a kutya 5 perc múlva bepisilt.

Lehet a kutya érzi hogy én nem szeretem őket,azért csinálja?

2017. márc. 13. 20:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9 marhára nem én csesztetem őket, hanem ők engem... nem tudom miből szűrted ezt le.
2017. márc. 14. 05:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a te kutyád csinálja össze a munkahelyeteket, szóval szerintem ez bőven a "te kezdted" kategória. Ha én lennék a főnököd, megkérnélek, hogy egy-két hónapig hanyagold a behordását, amíg kicsit megbízhatóbb nem lesz a szobatisztasága. Nem illik ráerőltetni senkire a kutyád végtermékét, végtére is te sem szarsz oda az asztal mellé, akkor sem, ha utána feltakarítod.
2017. márc. 14. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik a válaszaid alapján, hogy hiúsági kérdést csinálsz ebből, pedig ha a kutyád nem minden körülmény között szobatiszta, akkor nem szobatiszta. Ez nem egy degradáló minősítése a kutyádnak, hiszen még kölyök. Könnyen lehet, hogy érzi rajtad a stresszt, de akkor is az a megoldás, hogy gyakrabban viszed ki. Nem is igazán értem mi a problémád ezzel, neked is jobb, mintha folyton takarítani kéne utána.
2017. márc. 14. 08:44
 14/16 A kérdező kommentje:

12, a főnök mondta hogy vigyem a kutyàt, lehetőleg minél hamarabb. Mondta hogy otthon ne hagyjam, legyen mindig velem (vagy a párommal). És a főnököm állatorvos.

13, nem érted meg hogy ha óránként kiviszem, akkor is bepisil ezeknél a kollégàknál? Az eszem megáll ilyen felfogású embereknél.

2017. márc. 14. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
És akkor szerinted mi a megoldás, hagyni hogy továbbra is bepisiljen? Nem csoda, hogy ilyen modorral és hozzáállással nem vesznek felnőttszámba a kollégáid.
2017. márc. 14. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Igen, de akkor legalább mutatsz annyi tiszteletet a kollegáid felé, hogy mindent megteszel azért, hogy javuljon a helyzet, és nem egókérdésként kezeld a dolgot. Vidd ki óránként, te se halsz bele, meg a kutya se, és amúgy tényleg javíthat a helyzeten, még ha nem is azonnal és tökéletes eredménnyel.
2017. márc. 14. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!