Óránként vigyem ki a szobatiszta kutyusomat? Ezt mondták a kollégák.
Van egy 4 hónapos németjuhàsz keverék kutyám. 1 hónapja van nàlam, màr teljes szobatiszta. Éjszaka sem pisil be, pedig van hogy a lefekvés előtti sétàlnàl (este 9) nem pisil, csak előtte fél 7-kor, és úgyis kibírja reggel fél 5-ig.
Na de a lènyeg, a kutyát màr 2 hete hordom magammal dolgozni, és ott néha bepisil, bekakil. És erre mondtàk a kollégáim hogy vigyem ki órànként. Èn mondtam hogy nem. Otthon szobatiszta, nem fogom órànként kivinni. Kb 3 órànként szoktam. Otthon hétvégén pl 4-5 órànként. Na és ők ezen felhàborodtak és jött a pofázás hogy bezzeg mikor nekik kutyájuk volt, leköltöztek mellé a földre éjszaka, folyton figyelték stb.
A sztori érdekessége az, hogy amikor egyedül vagyok benn (vagy esetleg azzal a kollégàmmal aki az egyik baràtnőm), akkor SOHA nem pisil-kakil be a kutya, csak ha ezek a bizonyos kollégàk (akiket egyébként nagyon nem bírok) megjelennek. Ergó ők csak azt látjàk hogy a kutya àllandóan bipisil. Ma is egyedül voltam 9-től 3-ig, a kutyát 2-szer vittem ki, de mikor megjelentek az említett kollégák, a kutya 5 perc múlva bepisilt.
Lehet a kutya érzi hogy én nem szeretem őket,azért csinálja?
12, a főnök mondta hogy vigyem a kutyàt, lehetőleg minél hamarabb. Mondta hogy otthon ne hagyjam, legyen mindig velem (vagy a párommal). És a főnököm állatorvos.
13, nem érted meg hogy ha óránként kiviszem, akkor is bepisil ezeknél a kollégàknál? Az eszem megáll ilyen felfogású embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!