Melyik az a fajta kutya, amit soha nem tartanál?
Persze én is szeretek minden kutyát. Nem is azért kérdezem melyiket nem szeretitek. :D
De pl nekem nem kellene egy kis szőrös szobakutya se. Viszont pl kistestű kutyák is vannak amik pl nem tartoznak ide. Foxi, Törpe Snaci stb... Viszont pl dog, bernáthegyi vagy angol/nápolyi mastiff al sem tudnán elképzelni az életem.
Am jelenleg egy közepes keverék van. :D
Nyomott orru fajtat nem tartanek,mert sok betegsegre hajlamosak hiaba tenyesztotol veszi az ember. Szorcsognek ossze vissza.
Nagyon porgoset sem pl border collie,mali
Yorkit es a shih-tzut sem.
Kinai meztelen kutyat sem.
Alapvetoen minden kutyat szeretek, simogatok,dogonyozok. De a fent soroltakkal nem tudnek egyutt elni vhogy.
Különféle bulldogok,amstaffok,
pitbullok illetve csivava,yorki,mopsz.
Most itt az elején leszögezem, hogy a lentebb említett fajtájú kutyákat sem utálom, csak én nem tartanék.
Városokban úton-útfélen megtalálható divatkutyákat (yorkie, bichon, csivava stb.)
,nyomott orrú kutyákat (mopsz, bulldogok stb.)
,nagyon aránytalan kutyákat (tacskó, basset hound stb.)
nagyon kicsi kutyákat (nekem alsó mérethatár a törpe snaci)
,nagy, loboncos szőrű kutyákat (puli, komondor)
nem tartanék.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, és ezeket a fajtákat sem utálom, nem tekintem őket kevesebbnek, nem nézem le azokat akik esetleg ilyen kutyákat tartanak, csak én nem tartanék ilyen kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!