Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a fajta kutya, amit...

Melyik az a fajta kutya, amit soha nem tartanál?

Figyelt kérdés
Ok, minden kutya szerethető stb, de de biztos van olyan ami neked tuti nem kellene!
2017. márc. 13. 07:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
nincs olyan, minden kutyát imádok.
2017. márc. 13. 10:44
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Chivava, meg az összes pici, kutyának csúfolt "sas-kaja", amit a macskám két perc alatt felfal.
2017. márc. 13. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Még a rottit mondtam volna, de a páromnak az van, és nagyon békés, engedelmes kutya. De be is van tanítva rendesen, s a párom minden szavára hallgat.
2017. márc. 13. 13:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Persze én is szeretek minden kutyát. Nem is azért kérdezem melyiket nem szeretitek. :D

De pl nekem nem kellene egy kis szőrös szobakutya se. Viszont pl kistestű kutyák is vannak amik pl nem tartoznak ide. Foxi, Törpe Snaci stb... Viszont pl dog, bernáthegyi vagy angol/nápolyi mastiff al sem tudnán elképzelni az életem.

Am jelenleg egy közepes keverék van. :D

2017. márc. 13. 14:12
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Nyomott orru fajtat nem tartanek,mert sok betegsegre hajlamosak hiaba tenyesztotol veszi az ember. Szorcsognek ossze vissza.

Nagyon porgoset sem pl border collie,mali

Yorkit es a shih-tzut sem.

Kinai meztelen kutyat sem.

Alapvetoen minden kutyat szeretek, simogatok,dogonyozok. De a fent soroltakkal nem tudnek egyutt elni vhogy.

2017. márc. 13. 16:09
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően minden kutyát szeretek én is, de ahogy többen írták előttem is, én sem tartanék agresszióra hajlamos, kemény, határozott gazdát igénylő kutyákat (pit, amstaff, roti és társaik). Ami még kizárt, azok a nagyon nagy testűek (kaukázusi, leonbergi, dán dog), ezekkel nem mernék sétálni menni, mert ha bármi olyan szitu van simán elrántanának pórázzal.
2017. márc. 13. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Bull tipusúak, nyomott orrúak, nagyon nyáladzóak. Kínai kopasz, maxikói kopasz
2017. márc. 13. 17:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Osi fajtak barmelyike, kulonosen a Shiba /Basenji parost.
2017. márc. 13. 19:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Különféle bulldogok,amstaffok,

pitbullok illetve csivava,yorki,mopsz.

2017. márc. 13. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Most itt az elején leszögezem, hogy a lentebb említett fajtájú kutyákat sem utálom, csak én nem tartanék.

Városokban úton-útfélen megtalálható divatkutyákat (yorkie, bichon, csivava stb.)

,nyomott orrú kutyákat (mopsz, bulldogok stb.)

,nagyon aránytalan kutyákat (tacskó, basset hound stb.)

nagyon kicsi kutyákat (nekem alsó mérethatár a törpe snaci)

,nagy, loboncos szőrű kutyákat (puli, komondor)

nem tartanék.

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, és ezeket a fajtákat sem utálom, nem tekintem őket kevesebbnek, nem nézem le azokat akik esetleg ilyen kutyákat tartanak, csak én nem tartanék ilyen kutyát.

2017. márc. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!