Mit csináljak a kutyámmal, ha rá szokott mászni a macskámra?
Figyelt kérdés
Kistestű kutya, nem sokkal nagyobb, mint a macska. Eleinte még rászoltam, odébblöktem, viszont az a hülye macska meg állandóan lefekszik előtte és hagyja a kutyát akcióba lépni, pedig simán elszaladhatna. Akkor hagynom kéne őket?2017. márc. 12. 22:28
2/9 anonim válasza:
Nem, a kutya a hatalmát fejezi ki a cicán. Ezt nem szabad hagynod, mert ha ilyet csinál a jelenlétedben azt jelenti nem tart főnöknek. 90%ban farkasa kutya, és náluk ezért halál járna. Nagyon szidd le, vagy nyomd le a földre amíg nem ellenketik, de úgy istenesen, hogy ne legyen kedve még egyszer ilyet csinálni.
4/9 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor majd megkapja a magáét legközelebb.
Macskát ivartalanítani kéne, de nem fogom megtartani, majd elajándékozom, csak ide szokott mert mindig van kint ennivaló.
2017. márc. 12. 23:01
5/9 anonim válasza:
A kutyát ivartalanítsd, ha még nincs.
6/9 A kérdező kommentje:
Kutyát már késő, elmúlt 10 éves.
2017. márc. 13. 10:07
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Köszönöm a lepomtozást, ma másra nem is vártam. Aki jobban tudja írja le legyenszíves mi a tököm baja volt a válaszommal.
2#
9/9 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak, lepontozókkal meg ne is foglalkozz, csak őket minősíti. Egyszerűbb a piros kezet nyomogatni mindenféle indok nélkül, mint normálisan megválaszolni 1 kérdést, mint ahogy te is tetted.
2017. márc. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!