Hogyan tudok a halott kutyammal almodni? Lehetseges ilyet?
Marmint el szeretnek tole bucsuzni almomban
Lehet ezt ha akarom vagy csak ugy jon?
nekem sikerült. tudom sokan tudatalattinak mondanák, meg annak hogy beképzelem a dolgokat, de ez nem így van! az álmok nagyon is sok mindent jelentenek, és a szeretteink igenis kapcsolatba tudnak velünk lépni.
én szörnyen rosszul éreztem magam az miatt hogy el kellett altatni a kutyám, egész nap sírtam, és valahogy nem tudtam lelkiekben megbirkózni a történtekkel, azt éreztem cserben hagytam és becsapnám őt, mert megígértem neki hogy hazajön és újra játszunk. sajnos nem így lett. elég zaklatottan aludtam el és nem emlékszem mikor sikerül igazán mély álomba kerülni, de akkor megjelent álmomban. az őszinte, vidám pofijával hogy utoljára újra mellém feküdjön és rám nézzen azokkal a csillogó szemekkel amilyen mindig is volt. az egészben az az érdekes hogy sokkal erőteljesebben él bennem ez a kép mint a betegség napjainak képei.
bocsánat, hogy elmeséltem, de azért éreztem ezt fontosank, mert úgy gondolom az állataink akárcsak az elvesztett emberek akkor jelennek meg újra az álmainkban, ha megakadtunk a gyásszal, vagy magával az elvesztéssel. viszont ha úgy mennek el hogy tudják "jól" vagyunk és nincs oka annak hogy maradjanak és tudtunkra adják hogy ők is jól vannak akkor ilyen módon már nem jelennek meg, csak hetekkel, hónapokkal később emlékként. ajánlom figyelmedbe polcz alaine együtt az eltávozottal című könyvét..jól áttekinthetően, olvashatóan leír mindent az álmokról. remélem valamennyire azért tudtam segíteni.
Es tudatos almodásra melyik a legjobb modszer?
Akár linket is kuldhettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!