Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Véletlenül ráültem a macskámra...

Véletlenül ráültem a macskámra. Lehet baja ettől?

Figyelt kérdés
Éppen mentem be a szobába és nem vettem észre, hogy ott fekszik ahol ülni szoktam miközbe tv-zek, már csak akkor vettem észre mikor már a gravitáció végezte a dolgát, nem tudtam már elkerülni,annyir korrigáltan gyorsan miután rá ültem, hogy oldalba fordultam, ezáltal gyorsan kihajtogatta magát alólam. Ugyan olyan mint elötte volt. Akkor ugye nincs baja? Belső összenyomodása vagy valami? Mert nem szeretném feleslegesen orvoshoz vinni. Köszi a válaszaitokat!

2017. febr. 26. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baja.
2017. febr. 26. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Én múltkor a lovamra ültem rá. Nem lett semmi baja.

Viccet félretéve,nem lett a macskádnak semmi baja 😁

2017. febr. 26. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Max egy kicsit megsértődött,nem hinném,h komolyabb baja lett.
2017. febr. 26. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor érdemes átölelni és valami jaj édes bogaramat zümmögni neki, enyhítve a sokkot. nincs üvegből de ijedt lehet ilyen nyomasztó élmény után :)
2017. febr. 26. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam, amúgy jól van, épp mint elötte, csorit jól kilapíthattam:/
2017. febr. 26. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy baja lett, de azért pár napig figyeld jobban, hogy az étvágyában, pisi-kakiban nincs-e változás.
2017. febr. 27. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi baja.De pár napig még ferde szemmel néz majd rád.De egy kis nyalánkság(persze nem édesség,hanem pl. a kedvence)mindent megold.😸
2017. febr. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!