Egy 5 éves border collie mellé lehetséges egy csehszlovák farkaskutya?
Én nem ajánlanám. Az egy dolog, hogy eza fajta napi 14 órás felügyeletet kíván olyan szempontból, hogy csak egy emberhez kötődik igazán és nagyon belebetegszik, ha magára van hagyva. Azonkívül eszméletlen mennyiségű mozgásra van szüksége!! Nem 2-3 órás kis sétákra az erdőben.
A másik kutyád miatt szintén nem ajánlom ez a fajta kifejezetten ingerlékeny más kutyákkal, jóformán csak a saját fajtatársaikat tűrik meg. Magyarországon jelenleg ha jól tudom csak egy bejegyzett kennel létezik és nagyon megválogatják, hogy kinek adják ki a kölyköket.
értem. akkor inkább lemondok róla. azt semmiképpen nem akarom hogy rosszul érezze magát nálam :)
köszönöm a válaszokat
Szia!
Én nem mondanám ezt!Szerintem pedig annyira nem lehetetlen.Minden a nevelésen függ!A csehfarkasnak és a bordernek is nagy a mozgás igénye.És ha a farkas hozzá van szokatva a társához akkor semmi baj sem lenne.De ha tényleg sok időt töltesz a kutyáiddal el is járhatsz vele kutyasuliba és megtanul viselkedni.
Szerintem nem rossz ötlet!Amúgy nekem is ez a két kutyus a gyengém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!