Pásztorkutya tartásban kérnék segítseget. Segitenétek?
20-nak. Nem kell nevelési tanács azzal nincs problémám.
Futó láncot még nem csináltam, ahhoz kellet volna segítség. Eddig be volt zárva de szerintem mivel tanácsot nem kapok, veszek egy 6mm-es láncot és kész akkor nem lesz futó lánc.
Most komolyan, magadtól nem tudsz rájönni, hogyan kell futóláncot csinálni?! Ezt nem hiszem el, hogy ezt külön le kell írni.
Veszel egy acélsodronyt, "acélkötelet", 20-30 m hosszút. A két végét stabilan rögzíted valamihez. A lánc egyik végén karika, ezt ráfűzöd az acélra, ezen tud csúszni végig a hossza mentén. Lánc másik végén értelemszerűen a kutya.
Hm?
Ezt még női aggyal is meg tudom oldani.
Kár, hogy nem hallgatsz ránk amúgy a kikötéssel kapcsolatban...
A fenének kell az ilyennek élő állat a közelébe !?
Úgy látszik, mélységesen lenézed és alábecsülöd egy jó pásztorkutya szellemi képességeit.
Téged kéne kikötni, egy jól szocializált pásztorkutyát nem. Nem lesz "barátságos" az idegenekkel. Mint írták itt, és te nem érted :
a természetéhez tartozik, hogy minden esetben megválogatja, kit enged egyáltalán kapuközelbe. Esélyt sem adsz a kutyának, hogy bizonyítsa neked , mennyire bizalmatlan vagy vele szemben.
Attól tartasz, hogy kiderül, mennyire "félreismered" a kutyádat?
Súgok! : nem véletlenül érezheted ezt.
Hogy van az hogy egy nem hozzáértő magyaráz nullparaméterrel és menö nek hiszi magát a semmire. Te balf(@)sz a drótsodrony kiszőrösödik még ennyit sem tudsz.
Nem az elem részeire hanem az anyag vastagságára vagyok kíváncsi.
Én nem szeretném hogy bárkivel is barátságos legyen.
Különben nem tudom mi a baj azzal hogy ha jön a csőszerelő és megkötöm 30-40 percre.
Egy kutya sem támad eszetlenül ez tény!!!
Nekem nem autentikus pásztorkutya kell, hanem objektum őrkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!