Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pásztorkutya tartásban kérnék...

Pásztorkutya tartásban kérnék segítseget. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Nincs a kutyával semmi baj. De ha vendégek jönnek bekel zárni a fürdőbe, ezzel nincs baj, mert nem szeretnénk hogy idegenekkel barátságos legyen. Ezért mikor vendégek jönnek arra gondoltunk hogy megkötjük addig vagy futólánc. Meg tudnátok írni pontosan mi kellene hozzá, és milyen anyag vastagságú.

2017. márc. 11. 09:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
47%

NE kössétek meg és NE zárjátok el!!

Szocializázni nevelni,új emberekkel,új állatokkal,új helyzetekkel kell megisismertetni!! Attól hogy barátságos lesz a családtagokkal,barátokkal bármikor támad ha szükséges!! NEKED NEM VALÓ KUTYA

2017. márc. 11. 10:29
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Pásztorkutya alapból nem lesz barátságos idegenekkel, mert olyan a természete. Ha bezárjátok, megkötitek ilyenkor, az nem jó. Bizonytalan és/vagy túl vad lesz ezáltal. Arra is gondolni kell, hogy pl. el kell majd vinni állatorvoshoz.

Szocializálni és nevelni kell.

Míg kölyök, engedni, hogy akiket ti beengedtek, hadd ismerkedjen velük. Ha felnőtt lesz, alapból bizalmatlan lesz, de az nem cél, hogy kezelhetetlen legyen.

2017. márc. 11. 11:06
 3/29 A kérdező kommentje:
Nekem ti tűntök nem hozzá értőnek. A kutyám velem és a családommal barátságos, én hordom ide oda, de még senki sem mert hozzányúlni amit szeretek is. Akivel én összeakarom szoktatni avval megoldom, az nem is probléma én ezt szeretnem kész, ha tudtok segítsetek ha nem akkor nem.
2017. márc. 11. 12:24
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Ezek nem agyonszocializáltak, hanem ideggyengék, fajtájuk szégyenei.....
2017. márc. 11. 13:10
 6/29 A kérdező kommentje:
Persze :) . De a kérdésre válaszolni azt senki nem tud mi?
2017. márc. 11. 13:18
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem támogatja az állatkínzást és azt hogy hülye embereknek kutyája legyen.
2017. márc. 11. 13:26
 8/29 A kérdező kommentje:
Jaja. Ezért van az hogy a kutyák 80 százalékát eltudom kergetni tenyésztőknél. Úgy látom ide csak amatőrök irkálnak ha nem akarjatok hogy mindig lepontozzalak titeket, akkor ne írjatok ide. Mi a kínzás havi egy órát megkötve van, majd ha a te kutyád is ugyanolyan csirke combot eszik a szuper prémium táp mellé és neki is ágya van akkor agyaráz.
2017. márc. 11. 14:08
 9/29 anonim ***** válasza:
96%
Te vagy az aki nem tudja mit kezdjen a kutyájával, de azért mi vagyunk az amatőrök... akitám van, van olyan jó házőző mint egy pásztorkutya. Soha nem kellett elzárnunk, hagytuk hagy üdvözölje a látogatókat. Amíg le nem állítjuk ugat és bizalmatlan, viszont ha beengedjük az idegent barátságossá válik. Szocializálni kell... ez nem azt jelenti hogy csóválni fogja a farkát a betörőnek, hanem nem fog minden idegennek nekiugrani ha nincs megkötve. Az enyém is csak akkor barátságos ha ott vagyok, ha nincs itthon senki nem ajánlom hogy megpróbálj bejönni.
2017. márc. 11. 14:30
 10/29 A kérdező kommentje:
szép mese, irj remélem lemegy 0-ra a pont számod.
2017. márc. 11. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!