Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya hus felvásárlás mi a...

Kutya hus felvásárlás mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A neten terjedő hoax többek között azt tartalmazza:

"A kutyahús távol-keleti üzletfeleink, barátaink, honfitársaink kedvelt húsétel-alapanyaga. A kutyahús finom alapanyagul szolgál változatos ételek elkészítéséhez. Hogy a meglévő gasztronómiai igényeket ki tudjuk elégíteni, felhívással élünk kutyatenyésztők, állatmenhelyek, megunt kutyák tulajdonosai felé: felszaporodott állataikat utcára dobálás, altatás helyett magas kilónkénti áron ajánlják fel konyháink számára!

Az évek folyamán számos állatmenhellyel működtünk közre, sok állatvédő szervezettől, tenyésztőtől szállítottunk európai országokban működő konyháinkba a kutyatanyákról feldolgozható alapanyagot. Magyarországon, és az Európai Unióban élő 100 ezer távol-keleti barátunk számára üzemeltetett keleti konyhák, éttermek a legmagasabb napi áron várják kutyák felajánlóit! 20 euró/kg felvásárlási ár (kizárólag élő kutya esetén)! 5 közepes termetű kutya felett házhoz megyünk, és készpénzben fizetünk."

2010. máj. 10. 16:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Bocsika,de nem fognak ennyit adni kutyáért,mikor az Illatos úton BÁRKI kap akármekkora kutyát 1500 forintért.
2010. máj. 10. 21:41
 32/39 anonim ***** válasza:

kedves 17:05

a lesőharcsa valóban ragadozó de mégiscsak egy hal,és semmiképp nem összehasonlítható azzal a széles spektrumban szerethető,munkára fogható,segítőkész,tanulásra fogékony,baráttal amit kutyának nevezünk.legalább is nekem nem egy kategória.Ha már példát mondunk,lássuk van-e még egy melegvérű ragadozó amit megesznek? legyen az madár vagy emlős?hm?

[link]

jó étvágyat.....

2010. máj. 11. 06:46
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg mi is az a hoax?

[link]

2010. máj. 11. 06:48
 34/39 anonim ***** válasza:
68%

Nem érted hogy vegetáriánus vagyok??

Nem eszem húst !!! Talán jogom van eldönteni , hogy szeretem e a Kinaiakat, Cigányokat, Négereket, vagy éppen a Magyar embereket . Nem ??

Vagy már az is baj , hogy nem csókolok nekik ábat, amiért annó a kiskutyámat meg akarták venni (?) vagy inkább enni !

Jogom van hozzá , hogy edöntsem , kit szeretek vagy éppen kit nem ! Tegnap a nagymamám elesett, eltört a válla, vittem a sebészetre, kb. 80an vártak még rajtunk kivül , egy fiatal anyuka (Cigány) ott volt 2 kisgyerekkel, a kisfiú (kb.2 éves) letolta a nadrágját, és mindenki lába elé odapisilt !! Majd kb. 30 ember trappolt végig rajta , az anyuka azt sem mondta : nem szabad, wc, vagy bármi !

Nos akkor kötelező szeretem minden embert ??

Azt hiszem NEM !!! Ezt csak azért írtam le, hogy vedd észre , nem mindenki szereti az ilyen embereket !

És nem vagyok rasszista . De tudom hol a határ!

2010. máj. 11. 09:18
 35/39 anonim ***** válasza:
én nem rasszistáztalak le,elfogadom ,hogy vega vagy.Odapisilt? vedd elő legközelebb a telódat ,fotó,vagy vidi,mehet a youtub-ra,vagy a napiszarra
2010. máj. 11. 09:30
 36/39 anonim ***** válasza:

Ezt tessék megnézni. Így kerül a kutyahús az éttermi asztalra.

[link]

2010. máj. 11. 11:31
 37/39 anonim ***** válasza:

Igazad van ! Bár előbb jutott volna eszembe :)

Na jó vitát lezárom , mindenkinek szive joga eldönteni , mi az amit elfogad , és mi az amit nem !

2010. máj. 11. 11:54
 38/39 anonim ***** válasza:
48%
Van kutyusom és nagyon szeretem. Ha valaki meg akarná enni csúnya halált halna. DE ettől függetlenül a kutyahús ehető. Ez tény. Annak, hogy nem fogyasztjuk valóban csak kulturális okai vannak. A kutyahús ha a tényeknél maradunk, akkor egészséges és finom. Szerintem sokkal ízletesebb, mint a csirkehús. A nyúlhúsnál véleményem szerint nem finomabb. A nyuszi is aranyos, sokak azt tartják háziállatnak húsvét után, de valahogy mégis mindig a fazékban vagy a serpenyőkben végzik. Mielőtt lepontoztok soha nem ettem kutyahúst Magyarorzságon. Nem is szeretnék. Dél Koreai utam alatt próbáltam ki. Kövezzetek meg, de finom volt. Nem ez volt a legfurább dolog amit ettem. Japánban ettem nyers halakat, Észak-Thaiföldön ettem sült szöcskét is. Az utóbbit sütés előtt úgy fűszerezték, hogy még az élő szöcskékkel megetették a zöldfűszereket. Magas a fehérjetartalma, tápláló étel. Furcsa volt, olyan volt mint a chips. Vannak olyan dél amerikai dzsungellakók, akik megsütik és megeszik a madárpókokat. Olyasmi a húsa, mint a ráknak. A királyrák az egyik legdrágább kaja, a madárpók evés gondolatától meg rosszul vagytok. Hogy is van ez? Egyik sem lett a kedvencem a fenti kaják közül, de szerintem fogadjuk el, hogy más kultúrákban évszázadok óta jó ízléssel fogyasszák ezeket. Ne legyünk felháborodva a kutyaevésen egészen addig, amíg megesszük a tehenet! Ha pedig mégis felháborodtok, akkor menjetek el Indiába és magyarázzátok el a helyieknek, hogy a marhahús milyen finom, és mennyire természetes a fogyasztása!
2010. nov. 10. 16:21
 39/39 anonim ***** válasza:

A vegetariánusok gonosz emberek, elevenen eszik meg a növényeket. Vagy élve dobálják bele őket a forró vízbe, olajba, zsírba...

(Hülyeségnek tűnik, de nem az. A növény és az állat között annyi a különbség, hogy a növénynek nincs szeme, amivel nézzen, miközben ölöd. Azért vegetariánusnak lenni, hogy ne ölj, ostobaság. Erre még büszkének is lenni még visszatetszőbb. Evés céljából legális ölni, három és fél milliárd éve így épül fel az élővilág. Ez van. Pont.)

2010. nov. 15. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!