Kutya hus felvásárlás mi a véleményetek?
A neten terjedő hoax többek között azt tartalmazza:
"A kutyahús távol-keleti üzletfeleink, barátaink, honfitársaink kedvelt húsétel-alapanyaga. A kutyahús finom alapanyagul szolgál változatos ételek elkészítéséhez. Hogy a meglévő gasztronómiai igényeket ki tudjuk elégíteni, felhívással élünk kutyatenyésztők, állatmenhelyek, megunt kutyák tulajdonosai felé: felszaporodott állataikat utcára dobálás, altatás helyett magas kilónkénti áron ajánlják fel konyháink számára!
Az évek folyamán számos állatmenhellyel működtünk közre, sok állatvédő szervezettől, tenyésztőtől szállítottunk európai országokban működő konyháinkba a kutyatanyákról feldolgozható alapanyagot. Magyarországon, és az Európai Unióban élő 100 ezer távol-keleti barátunk számára üzemeltetett keleti konyhák, éttermek a legmagasabb napi áron várják kutyák felajánlóit! 20 euró/kg felvásárlási ár (kizárólag élő kutya esetén)! 5 közepes termetű kutya felett házhoz megyünk, és készpénzben fizetünk."
Kóbor kutyákat & macskákat szívesen örökbe fogadok.
Házikolbász ugyanitt kapható!
XD
Ez a válasz 76%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:29
Hát te kivagy , hogy így beszélsz velem..
Egyébként nem vagyok városi,hogy eláruljam..;)
De ha belegondolsz, egy kutya ragaszkodik hozzád ,hüséges állat..Egy disznó meg csak eszik,meg eszik meg eszik!
Mondjuk itt így vagyunk hozzászokva..de akkor is..
nem értem hogyan lehet egy ragadozó állatból ételt készíteni
szerintem ez beteg
Peking környékén hullanak,mint a legyek.
Megzabálnak kutyát/macskát,és sorra döglenek veszettségben.
Iszonyatos kínhalál,de megérdemlik.
A kutya is csak egy állat. Kínában más a kultúra,mint nálunk! Van,ahol a macskát is megeszik,vagy mindenféle bogarat,csúszómászót,de ezek az emberek sem rosszabbak,mint mi.
Az állatmenhelyeken pedig nem kell sok pénzrát csak azért tartani kutyákat,mert nem kellenek senkinek. Etz felesleges pénzpazarlás.
Azt én is elítélem,aki házakból lop kutyát.
Miért halnának meg? Ugyanolyan hús, mint a disznó, vagy a csirke. Ételmérgezés? Ezeket is normálisan elkészítik, sőt kissebb az esélye, hogy ettől ételmérgezést kapsz, mint egy disznótól.
"Ezek a szarevő ,vágottszemű ferdeszemű emberek(?), mindent megesznek ami mozog ! Ezt már bizonyították.... atombombát nekik....!"
Már ebből a hsz.-ből gondolom, milyen ember lehetsz...
"KAPTAK MÁR!De nem volt elég!Remélem kurv@r@ szétbombázzák az összes roh@dékot!Szemét patkányok ellopják és elviszik a mi állatkáinkat hogy ocsmány módon felzabálják!
"KAPTAK MÁR!De nem volt elég!Remélem kurv@r@ szétbombázzák az összes roh@dékot!Szemét patkányok ellopják és elviszik a mi állatkáinkat hogy ocsmány módon felzabálják!"
Ha szidsz, akkor legalább már igazat mondjál... A japánok kaptak atomot, a kínaiak esznek kutyát...
"nem értem hogyan lehet egy ragadozó állatból ételt készíteni
szerintem ez beteg"
Jaj, ne komolyan, ragadozó állat? Harcsapaprikást ugye még nem ettél?
(Bocsi a kétszerezésért....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!