Kutya hus felvásárlás mi a véleményetek?
A neten terjedő hoax többek között azt tartalmazza:
"A kutyahús távol-keleti üzletfeleink, barátaink, honfitársaink kedvelt húsétel-alapanyaga. A kutyahús finom alapanyagul szolgál változatos ételek elkészítéséhez. Hogy a meglévő gasztronómiai igényeket ki tudjuk elégíteni, felhívással élünk kutyatenyésztők, állatmenhelyek, megunt kutyák tulajdonosai felé: felszaporodott állataikat utcára dobálás, altatás helyett magas kilónkénti áron ajánlják fel konyháink számára!
Az évek folyamán számos állatmenhellyel működtünk közre, sok állatvédő szervezettől, tenyésztőtől szállítottunk európai országokban működő konyháinkba a kutyatanyákról feldolgozható alapanyagot. Magyarországon, és az Európai Unióban élő 100 ezer távol-keleti barátunk számára üzemeltetett keleti konyhák, éttermek a legmagasabb napi áron várják kutyák felajánlóit! 20 euró/kg felvásárlási ár (kizárólag élő kutya esetén)! 5 közepes termetű kutya felett házhoz megyünk, és készpénzben fizetünk."
Jo lefgyen ez az ő szokásuk nincs is jogunk elítélni4 De felháborodhatunk ha ezt a mi országunkban csinálják!!!
Mert mi nem ehhez szoktunk és számunkra undorító!!
Mi se megyunk más országba (ott ahol szent) Dísznótvágni!!
Kínába azt csinálnak amit akarnak a mi kutyáinkat hagyák békén!!
szerintem ez egy hoax. Az európai törvények tiltják !!! az úgynevezett társállatok fogyasztását. És szigorúan is veszik, amyennire lehet. De mindenki tudjat, hogy szart sem érnek a törvények. Elképzelhetpő, hogy pult alatt tényleg lehet kapni, de így nyilvánosan nem lehet hirdetni.
Ha bármi valóságtartalma lenne én az elsők között lennék, aki szétverné a pofájukat.
2. Az a baj a kínaiakkal, hogy azért hogy finomabb legyen a hús megkínozzák az állatokat. És egyébként is arrafelé mindent bezabálnak. Mindent még a kihalás szélén álló állatokat.
(off: igen a disznó is érző lény. És ezért is undorítóak a vágóhidak. Bizony az igazi falusi ember nem hagyja szenvedni az állatot, akit nevelgetett. Úgy szúrja meg a böllér, hogy nem érez fájdalmat) de ezek a mocsadékok az adrenalin emelkedése miatt direkt megkínozzák bármilyen állat is legyen az.
Én pl a homár élve megfőzését ugyan úgy elutasítom
17:03-as!
Ki vagy te hogy azt mond , a hsz.-ból látszik milyen ember vagyok!! Megmondom milyen , állat szerető , és tisztelő ember, aki vegetáriánus (Mielőtt megszólnál , előre tudatom veled) ! Nem az a baj hogy megeszik , (bár ne tennék) de ahogy megölik őket ! Élve megnyúzzák, szinte még mozog mikor nekiállanak zabálni belőlük , hát ez undorító ! Tudod egyszer akartak vele Kínai "gyorsbüfében" enni, amikor láttam hogy a csaj tömi a fejét.... hát már akkor a feje tetejére állat a gyomrom , és mikor mondta hogy (Csikeee, csikeee.... ott majdnem kapott tőlem egy kis ajándékot, oda bentről ! Mondtam neki , nem kell a CSIKKÉÉÉDDD edd meg !
Nem kell itt kétértelmű beszólásokat tenned,lehet hogy te különbnek érzed magad, mert talán az is vagy ! De hogy miben ?? Tudnék én is célozgatni neked néhány dologra, DE mivel nem ismerlek, nem tudom ki vagy , nem teszem !
Szánalom hogy 2 mondatból hogyan megtudod állapítani ki milyen ember !! ppffff....
18:30
"szarevő ,vágottszemű ferdeszemű emberek(?)" "atombombát nekik....!"
Mit szűrtem le belőle? Hát hogy például egy rasszista, teljesen álltalánosító ember vagy(látod a különbséget, ha van, és ha nincs utána egy (?)), aki úgy gondolja, hogy más emberek élete felett dönthet.
Megkínozzák? Igen. Tudjátok hogyan tartják azt a csirkét, amit talán ma vacsira megesztek? A Spektrumon szokott menni Jamie-nek a két műsora, "A nagy csirkeshow","A nagy malacshow.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:37
egyáltalán nem azért raktam ki,hogy vitát szítsak..csak kiváncsi vagyok mások véleményére erről..
és neked szerintem semmi közöd hozzá , hogy más mit ir ki!
na soha viszont nem látásra..:)
Ja ,és én nem tettem ki semmilyen kérdést!
Első kérdésem ebben a témakörben, és csupán csak közvélemény kutatás!
Ugyhogy nekem te ne szövegelj,mert gép mögül könnyű,kíváncsi voltam mi erről az embereknek a véleménye mivel még szükségem lesz rá
Nem szokták nekem elhinni, mikor mondom, hogy a kamionra felvásárolt kutyák nagy része kajaként vagy szőrmebundaként végzi. Pedig itt is látszik.
Az a "jó" az ilyen hirdetésekben, hogy ha jól elterjednek, nem lehetünk biztonságban. Ellopják a vasútról a kábeleket, a vas síneket. Múltkor még az internet optikai kábelt is ellopták nálunk, nem tudták a marhák, hogy az használhatatlan. Most majd a kutyáinkat is lopják 20 euro/kg áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!