Tényleg létezik ezüst színű labrador?!
Jófogás... soha nem szabad onnan állatot venni, mert átverés!
Én a napokban "farkas"-agár keverékeket láttam...
Nem, nem létezik. A fajta standard így szól:
Szín: Egyszínű fekete, sárga, vagy máj- illetve csokoládészínű. A sárga árnyalata lehet bármely világos krémszínűtől a rókavörösig. Egy kis fehér mellfolt megengedett.
Ez egy szaporító hirdetése, aki egy keverék kiskutyát árul. A szülők német törzskönyve (már ha tényleg van) mit sem ér. A kölyöknek nincs törzskönyve, ez épp elég ok. Ráadásul manapság pikk-pakk hamisítanak tk-t is. Pluszban egy korrekt hirdetés nem így néz ki.
Átverés.
Ha labrador kiskutyát szeretnél vagy nézelődj fajtamentésnél, vagy keress egy normális tenyésztőt.
Huhuuuu hat a jofogason aztan minden van..
En a lovakat szoktam nezegetninde van ott percheron,persalon,perszelon, akkor welsy poni,vals poni es ezek mindenfele variacioja,aztan appalosa poni 😂😂😂 setlandi,setlandy ... aaah orakig tudnam sorolni. Es ezekhez a fajta leirasokhoz ott van a kep. Tiszta vicc 😂
Dehogy létezik!
És kuzyát ne Jófogáson vegyél,hanem tenyésztőtől!
Dehogy létezik, szerintem labrador weimari vizsla mixek a kölykök és így könnyebb eladni.
Jófogáson tényleg minél különlegesebb hirdető szövegeket próbálnak kitalálni.
Labrador keverék, vagy weimari vizsla keveréket nem lehet pénzért eladni,de ezüst színű,meg silver labi milyen frappáns :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!