Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik fehér labrador?

Létezik fehér labrador?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 19:17
1 2 3
 1/21 capsread ***** válasza:
Van olyan, aminek világos szőre van, de hogy így is hívják e, azt nem tudom. Azt hiszem, hogy sárga labradornak mondják. Fekete biztos van.
2010. nov. 24. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
Kifejezetten teljesen hófehér labrador nincs. Max nagyon világos krémszínű esetleg krémszínű fehér mellénnyel.
2010. nov. 24. 19:22
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem létezik.
2010. nov. 24. 19:38
 4/21 anonim ***** válasza:

Hát figyelj.

Elméletileg nem létezik. Én az állatorvosnak mutattam meg a törzskönyves fehér színű labradoromat, egy kicsit elcsodálkozott rajta, de azt mondta szerinte fajtatiszta, főleg hogy tenyésztőtől kaptam a nagymamámtól. :-)

Szóval elméletileg nincs, gyakorlatilag már tenyésztik..

2010. nov. 24. 19:43
 5/21 A kérdező kommentje:
kösz a választ ez jó hir:Dremélem enyém is az katt a linkre [link]
2010. nov. 24. 20:04
 6/21 A kérdező kommentje:
ja igen és még kölyök a kutya, és ugy halottam hogy változhat a szine sárgábbra, ez igaz?
2010. nov. 24. 20:06
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem létezik és ez szól annak a kedves válaszolonak is aki a nagymamájátol kapta a fehér labiját. A labrador sárga (nem arany, nem morzsa), barna és fekete színekben létezik, mellény és mindenféle egyéb nélkül.

De szerintem egy kérdéssel ezelőtt is mondtuk, hogy ez a kutya keverék, nem labrador és nem tudjuk miből van.

2010. nov. 24. 20:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk, igen ő fehér labrador vagy annak keveréke, akkor boldog leszel? Legyen neked igazad - de akkor ne kérdezősködj, mert te eldöntötted h milyen választ szeretnél hallani. Ennyi. Ezért kár kérdést feltenni. Mondd mindenkinek azt h fehér labi és kész.
2010. nov. 24. 20:28
 9/21 A kérdező kommentje:
én nem tudom miről beszéltek én most regiztem és van egy másfél éves labradorom és ez az első kérdésem...
2010. nov. 24. 20:38
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1331848-valyo..

Még a két belinkelt kép is ugyanaz :D

2010. nov. 24. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!