Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáink állandóan kiszöknek...

A kutyáink állandóan kiszöknek. Ismertek valami megoldást?

Figyelt kérdés
Van 3 kutyánk!Addig 1ik se szökik ki amig nem megy ki autó az udvarról de amint elindukl nekiindulnak a keritésen se szoktak kimenni meg sehol csak ha megy ki az autó!Az a baj hogy nálunk elég nagy a kocsiforgalom és nem tudunk mit kezdeni.em tudtok valami megoldást vmi szerkezetet v bármit amivel meg lehetne őket állítani
2010. máj. 9. 17:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem el kéne őket vinni sétálni minden nap. És megfogni, megkötni amíg kimegy az autó.
2010. máj. 9. 17:36
 2/23 A kérdező kommentje:
De mondjuk hogyha egy ember megy ki a kocsival akk nem tudja egyszerre fogni és menni is arra meg se idejese idege hogy megkösse aztán elengedje naponta 6szor
2010. máj. 9. 18:10
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Ha vinnétek sétálni, lefárasztani mindennap, már nem lenne annyira érdekes a külvilág, hogy elszökjenek, mert tudnák hogy úgyis mentek.
2010. máj. 9. 18:17
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
Akkor ne legyen kutyátok ha ennyire nem értek rá és megnevelni sem tudjátok...
2010. máj. 9. 18:29
 5/23 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen kérdés, konkrétan én tettem fel.
2010. máj. 9. 21:38
 6/23 Akiteki ***** válasza:
Villanypásztor
2010. máj. 10. 21:57
 7/23 A kérdező kommentje:
És akk az autó hogy megy ki átugorja v mi?
2010. máj. 11. 14:47
 8/23 anonim ***** válasza:
A sétáltatás nem rossz ötlet de, vannak kutyák akik annyira hozzászoknak, hogy aztán muszáj őket vinni. A legjobb ötlet ha megkötitek v bezárjátok addig őket és nem álltok ki 6- szor csak egyszer reggel este pedig be. Nekem is 3 kutyosom van, ők már megszokták a ki-be állást.
2010. máj. 13. 15:56
 9/23 Akiteki ***** válasza:

Azt írtad, hogy nem mennek ki, csak ha már elindult az autó. Tehát mikor már senki nincs ott, akkor szaladnak a kocsi után. Akkor mi bajod a villanypásztorral?

Nem értem.

2010. máj. 13. 16:36
 10/23 A kérdező kommentje:
mert ugyanott mennek ki ahol a kocsi érted és a kocsi hogy megy át a villanypásztoron?am már a kocsi előtt kinnt vannak mert lefutják
2010. máj. 13. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!