Jack russel terrierrel való viselkedés?
Figyelt kérdés
Adnátok tanácsokat a Jack Russel Terrier neveléséhez, szoktatásához? Ebben arra gondolok hogy pl. amikor hazaviszem 8 hetesen és akkor ugye még szokja az új helyet, akkor inkább legyek ott vele és nyugtatgassam vagy mit tegyek?(Még új vagyok ugyan is ez lesz az első Jack Russel Terrierem)?2017. febr. 25. 20:55
1/3 anonim válasza:
Nekem az van, arra nagyon figyelj, rendkívűl intelligens így a kocsival vigyázz hová mész mert megjegyzi és félni fog, meg a behívásra figyelj, és figyázz mert imádnivaló a pofija és elcsábulsz akkor meg vége a nevelésnek!
2/3 anonim válasza:
8 hetesen, amikor hazaviszed, persze minél többet legyél vele. Nyugtatni nem kell. Ha pl. sír a kiskutya, és erre te nyugtatni próbálod, akkor azt ő értelmezi, hogy jól teszi, ha sír, hiszen figyelmet kapott érte és simogatást, tehát sírni kell, sírni jó. Ebbe a csapdába ne ess bele.
Eleinte kb. 2 óránként ki kell vinni, hogy minél hamarabb tanulja a szobatisztaságot. Fokozatos kell egyedülléthez szoktatni. Amint az oltásai engedik, menjetek sétálni, és más kutyák közé. Erősen javasolt vele kutyaovi és suli.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#2 az nagy baj ha azt mondta a tenyésztő hogy 6 hetesen választja el a kutyusokat aztán kijavitottam hogy 8 hetesen de azt mondta hogy 6 hét
2017. febr. 27. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!