Honnan lehet tudni, hogy hogyan viselkedik a menhelyi kutyus a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Nem tudom a gyerkőcöt és a kutyit össze ismertetni. Tudják a menhelyen, hogyan bánik a kisgyerekekkel?2017. febr. 12. 17:13
3/6 anonim válasza:
Őszinte leszek.
Nem hoznék menhelyről gyerek mellé kutyát,csak olyan ideiglenestől, akinél gyerekkel van.
Nem tudják felmérni úgy a kutyát ott,mintha családban él.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jogos apukám félelme. Most fog születni nővérem babája, külföldön él, de így tervez gyakrabban haza jönni.
Szerintetek ezért ne hozzak menhelyről kutyát?
Nem tudom majd valahogy kisgyerekhez szoktatni, míg a pici, elér abba a korba, hogy játszani akarjon vele?
2017. febr. 12. 17:58
5/6 anonim válasza:
Ne menhelyről válassz,hanem ideiglenestől. Ők pontosan tudják milyen a kutya.ezzel is életet menzesz, hiszen ha felszabadul egy hely, tudnak újat menteni.
Nálam pl most 7idis kutya van.
Mivel családban élnek, sokkal jobban kiismerjük őket,mint ahol sokan kennelben laknak.
6/6 anonim válasza:
Babát várok és most hoztam a menhelyről pitbullt. Nem tudom hogy viselkedik a gyerekekkel, nem is érdekel, majd én alakítom ki, hogy hogy viselkedjen vele. Plusz, ugye mindenki tudja, hogy kutyat és gyereket nem hagyunk felügyelet nélkül. Másik kutyám szintén hasonló kategória, sosem találkozott gyerekkel, pedig ő kiskora óta nálam van. Amúgy kérdező, ha aggódsz de örökbe fogadni szeretnél, kölyök kutyával nem lőssz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!