Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány labdát, nyakörvet,...

Hány labdát, nyakörvet, pórázt vettél már eddig a kutyádnak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 24. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1 nyakörv, 4 hám

3 póráz

labda kb 5, plusz az én régi tenisz labdáim. Bár ő inkább a plüss játékokat szereti, abból vagy 15-öt, mert mindegyiket kibelezi :D

2017. febr. 24. 11:43
 12/19 anonim ***** válasza:
10-es, a nyakörveket még megértem, van aki szereti cserélgetni, de a póráz nekem is fura.... Otthon édesanyámnál a kutya 11 éves és egész életében ugyanaz az 1 póráza volt.
2017. febr. 24. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyszerű, mert van aki "alkalomhoz" illően választ használ pórázt. Például nekem van egy 5vés egy 10 méteres flexim, egy 2, 10 és egy 15 méteres pórázom. Ha a városba megyünk akkor a 2 méterest viszem, ha csak rövid (1 órás) séta van akkor a 10 méteres is jön. Ha a határba megyünk a 15 méterest viszem, este pedig az 5 méteres flexi van soron. Ha forgalmas helyen sétálunk nyakörvre van csatolva a póráz, biztonságos terepen a hámra. Nekem így kényelmes.
2017. febr. 24. 13:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekem 1 honap alatt KETTÔ pórazt ragott el ( 10 ezer ft) es harom labdat veszitett el ( 9 ezer ft)
2017. febr. 24. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
3 póráz, 4 nyakörv, 4 labda
2017. febr. 24. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
13-as, a 15 méteres póráz helyett miért nem neveled behívhatóvá, és hagyod, hagy menjen szabadon? Nem sértésből, csak érdekel.
2017. febr. 24. 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért mert az nem megy egyik napról a másikra, főleg egy makacs kutyánál. A határban meg tilos elengedni... így legalább van tere. Biztonságos terepen, parkban is csak biztonsági okokból van rajta, vékony mint egy madzak szóval csak lifeg utánna, de ha úgy adódik életet menthet.
2017. febr. 24. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem szeretek feleslegesen vásárolni látszat dolgokat.

Minden kutyám mikor hozzám kerül kap egy nyakörvet bilétával és azt hordja. Egy felbilétázott tartalék nyakörv van itthon mindig, ha történne valami, illetve a régi kutyáimról megmaradtak.

Pórázzal is úgy vagyok, hogy amíg nem használhatatlan addig biztos nem cserélem le, megkockáztatom, hogy kisebb javításokat is csináltatnék rajta, ha muszáj és nem vennék újat. Ezek már betörtek, jó fogásuk van.

A labda az fogyóeszköz nálunk. Egyszerre mindig csak egy zsinórost használunk, de hajlamos vagyok bedobni a patakba, feldobni a fára...

2017. febr. 24. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Megnyugodtam hogy nemcsak én lőttem pár luftot.

Először amit vettem nyakorvet meg hamot kinőtte. A flexit lecseréltuk.

Aztán lett meg egy kutyám. Egy hamot elcsereltem a baratnommel egy újat meg vettem a másik kutyámnak is.

Illetve mind a kettő kapott új nyakorvet. Es porazt.

Ez így osszesen 3 hám 3 nyakorv 3 poraz.

Labdát nem tudom. Kaptunk is vettünk is de általában egy sincs meg. Nem tudom hová tüntetik. De néha megtalálják.

2017. febr. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!