Hámot vagy nyakörvet használjak angol bulldog esetében?
Sima nyakörvet vegyél rá. Ha állandóra rajtahagyod, akkor jobb a bőrnyakörv.
A fojtót felejtsd el. Azt csak azok használják akik hülyék a kutyához. Semmi értelme és csak kárt tesz a kutyában.
Tanítsd meg rendesen sétálni és akkor teljesen mindegy lesz, hogy min lóg a kutya bilétája.
Jelenlegi kutyámhoz is fojtót használok, nem azért, mert hülye vagyok a kutyákhoz, és nem tud normálisan sétálni, hanem megszokásból. Nem arra gondoltam, hogy majd fojtón rángatom, meg azért teszem rá, hogy ne tudjon annyira húzni.
Ha nem angol bulldogról lenne szó, nem kérdeztem volna, de ennek a fajtának annyi baja van, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy egy szimpla nyakörv is kárt tud benne tenni. A kérdésem akkor az, hogy normális, láb melletti, laza pórázon történő sétához mi az ideálisabb?
Az első vagyok, nekem francia bulldogom van. Én step hámot használok, a kutyámnak tökéletes. Trixit használok tiédnek szerintem S vagy S-M méret lenne jó. Az enyémnek S van.
Igaz lepontoztak, én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ugyanis az enyém sokkal jobban bírja a hámot.
Szerintem hiaba mondja itt mindenki a nyakorvet nincs szentiras. Nekunk egyik kutyanknak van hamja a masiknak nincs. Es nem azert mert tole spulljuk a penzt 😊
A hamos kutyus panikos kibujik a nyakorvbol ha nagyon megijed de a hambol nem tud. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!