Valaki használt már ilyen nyakörvet?
Mennyire strapabíró ez a nyakörv? Futás mellé használnám a késői órákban amikor már sötét van. A világításon kívül más szerepet nem töltene be, hámmal futunk.
A saját világítást megoldottam, de a kutyára nagyon más ötletem nincs sajnos. A fényvisszaverősök pedig nem jók, így amég nincs más alternatíva marad ez.
Köszönöm a választ.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire erős a fénye? Illetve ha valaki tud más alternatívát, kérem segítsen.
Ismerősömnek hamar tönkrement, 2-3 hónap után.
Én trixie világító karikát/nyakörvet használok, az nagyon masszív, 2 éve van meg és még nem döglött be, usb-ről tölthető. [link]
Egy töltéssel folyamatos világítással kb. 2 órát bír, villogóra állítva 5 órát biztosan.
én vettem egy olcsóbb példányt. Na most pozitívumot nem tudok vele kapcsolatban mondani de lássuk:
-nagyszőrű kutyánál rohadtul nem látszik
-2 alkalom után nem nagyon működik, pislákol
-az elem tölthető de alig bír ki pár órát, állásában is lemerül (van a francnak kedve minden nap töltögetni)
szerintem annyira nem alkalmas állandó nyakörvnek én inkább ezt ajánlom: [link]
Semmiképp nem állandó nyakörvnek terveztem, egyszerűen csak legyen valami ami világít a kutyán.
Köszönöm a válaszokat, holnap bemegyek egy fressnapfba és megnézzük milyen! :)
Szia, mi sima bicikli lampat teszunk a kutyak nyakorvere vagy hamjara.
Hatsot, pirosat villogora allitva.
Dechatlonba kb 1000 ft/db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!