Vajon tesznek különbséget a vahúrok kaja és kaja között?
Figyelt kérdés
csak azért érdekel, mert elgondolkodtam érdemes-e továbbra is csirkeaprólékot, meg ilyeneket főznöm nekik, amikor azt látom, hogy a kutyám mindent, amit elérakok ész nélkül felzabál2010. máj. 9. 12:40
1/4 anonim válasza:
attól még, hogy mindent felzabál, nem biztos, hogy az egészséges is neki, nem? És ha szereted a kutyádat, akkor fontos neked, hogy olyat egyen, amitől jobb kondiban van, gondolom.
2/4 anonim válasza:
az én kutyám megeszi a gesztenyét is, mégsem azzal etetem:D
én is megeszem a csokit, nagyon jó kedvvel, mégsem eszek csak édességet, pláne h nem is egészséges(nagy mennyiségben)..érted:)
igaza van az előttem szólónak.
3/4 Akiteki válasza:
Nem tesznek különbséget.
Ha jó minőségű táppal eteted, ugyanúgy be fogja falni a jó étvágyú kutyusod és nem kell főzőcskézned.
4/4 A kérdező kommentje:
közben rájöttem, hogy szeretek nekik főzni. megkóstoltam és tök finomakat esznek. mázlisták. egyébként, ha főzött kaját adok nekik, az etetési előkészületek alatt mindig "énekelnek", hisztiznek. jókat nevetek rajtuk olyankor- már ezért megéri.
amúgy köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 11. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!