A szomszéd kutyája egész éjjel ugatott nem lehet aludni tőle. Mit lehet az ilyennel kezdeni?
egész éjjel nem alszik a család meg hajnalban megyünk dolgozni... az én kutyám is ugatott össze vissza ez miatt, azt is 5x ki be engedtem
a szomszéd ma reggel mondja, hogy hát nem az övé ugat... bár sztem az övé... és az egész környék összes kutyája ugat. biztos mást is zavar.
csak őket nem mert alkoholista nyugdíjas trógerek. be vannak rúgva aztán könnyen bírnak aludni.
mit lehet az ilyennel kezdeni?
képzeld sem füvet nem nyírok sem semmit, amivel zavarnák másokat. néha üvöltök egyet de az túlélhető
viszont az összehasonlíthatatlan azzal, ha nem tudok egyáltalán aludni egész éjjel.
Így jártál.
Remélem beszereznek még egy-két kutyát, csak hogy érezd a törődést.
Nyílván nem azért nem nyírod a füvet mert zavarna másokat a fűnyíró hangja, hanem mert ennyire igénytelen vagy.
Annak, hogy éjszaka ugat biztos van valami oka. Leginkább, hogy nem foglalkozik vele senki, nincs lefárasztva csak egy kertidísznek tartják a kutyát. Ha nem tetszik akkor jelentsd a jegyzőnek.
Ahogy a 4es is írta pont az ilyenek mint te mérgezik a kutyákat, mert képtelen az önsajnáltatáson kívül másra is használni a száját. Arról nem beszélve, hogy a te kutyád ugyan úgy ugat. Akkor te is hibás vagy, hiába csak azért ugat mert a másik is. Elárulom neked egy jól nevelt, kellően lefárasztott kutya éjszaka alszik, nem pedig ugat.
Bárhol vagy Magyarországon családi házas övezetben, ott ugatnak a kutyák. A legtöbb ember ezt meg sem hallja, mert hozzászokott. Ez van, ha nem bírod költözz lakotelepre.
Nyugaton azert nem ugatnak mert ott nem a kertben tartják a kutyát hanem a lakásban.
jólvan te hatalmas szendvics, tanulj meg előbb szöveget értelmezni.
az én kutyámmal semmi baj nincsen, ahogy az utcákban levőkkel sem, azok normálisan viselkednek, 1-2 nem.
de a probléma már megoldódott, tegnap este az ablakon kiszóltam (úgy hogy az egész utca hallja) hogy nem hallgattassa el a dögöket stb.
3x elismételtem
mára megoldódott a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!