Milyen kutyát vennétek lakásba?
Napi két séta kevés. Minimum 3 de inkább 4.
Reggel egy fél óra,délután munka után egy fél óra,estefele 15 perc és este 9-10 óra körül 15 perc lenne az ideális egy kistestű nem nagy mozgás igényű kutyának.
Máltai selyem kutya,Papillon,csivava,pekingi palotakutya,bichon havanese,bichon frise, törpe vagy közép uszkár,cavalier king chars spániel,tibeti spániel,mopsz,boston terrier,francia buldog,angol buldog
#10-es:
Jelenleg nincs kutyám,az előző 5 éve pusztult el.:(
A szüleim kutyájával pedig ugyan foglalkozok,de szeretnék egy sajátot.
Szia!
Én mindenféleképpen törzskönyves Bichon Bologneset ajánlok!1 hónapja van nálam a kutyusom,1 hét alatt szobatiszta lett,soha nem csinál semmi rosszat,ha akarom egy órákon át ölben ülő plüss mackó,ha akarom túratárs...Nem hullik a szőre,keveset eszik,nem ugat.Egy igazi szerelem a miénk :)
Felhívnám a figyelmed arra,hogy vagy ments meg egy életet(ez nagyon szép és jó dolog).De ha biztosra szeretnél menni,akkor mindenféleképpen tenyésztőtől vegyél kutyát.Lehet drágább,mint a szaporított kutyus,de nagy valószínűséggel az állatorvosnál annyi pénzt ott hagysz,mintha vettél volna 2(vagy több)törzskönyves kutyust!Nem is beszélve arról,hogy a szaporított kutyák nagyrésze ketrceben,szocializálatlanul éli le le rövid(!!)életét;és sokszor még nem is hasonlítanak ezek a kutyák az adott fajta standardjéhez!
Remélem segítettem,sok szép évet kívánok a leendő kutyusodnak és neked! 16/l :)
Napi 2 sétával semmilyet, mert lakásban tartott kutyának a minimum a napi 3 séta, ideális esetben 4. (Kora reggel, kora du., késő du-kora este egy nagyobb és késő este).
Gondolj bele a napi 2 sétába: te hogy viselnéd, ha naponta csak kétszer mehetnél vécére? Ha 12 óra hosszat nem pisilhetnél?
Ha megoldható a napi 3-4 séta, akkor pedig olyan kutyát válassz, amelyik illik a te életstílusodhoz, és az ő igényeit is ki tudod elégíteni.
Én dobermannt vagy stafforshire terriert vennék, de ez én vagyok. Neked kell magadat ismerned, hogy hozzád milyen kutya illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!