Hol vehetnék Kis Spiccet (nem kiállításra vihetőt, csak családtagként/háziállatként tartanám)?
Figyelt kérdés
Nem szeretném kiállításokra vinni meg hasonlók én csak azt szeretném ha szeretne és aranyos lenne.Mindenhol azt látom hogy 180000 meg hasonlók de nekem elég lenne egy kis egyszerűbb.Hol vehetnék ilyet?2017. febr. 14. 19:25
11/13 anonim válasza:
Miért kell óránként új kérdést indítanod ugyan azzal a hülyeséggel? Már az előző két kérdésedben is megkaptad a választ (erre a kérdésre is!).
12/13 anonim válasza:
Nem azert veszünk törzskönyves kutyát borsos áron renyésztőtől, mert kiállításra akarjuk vinni!!!
Azt fizetjük meg, hogy betegségekre tesztelt, egészséges génekkel rendelkező, tenyésszemlén megfelelt szülőktől született kiskutyát kapjunk.
13/13 anonim válasza:
Szeretnék egy Ferrarit. Nem akarok vele versenyezni meg gyorsulni, csak boltba járnék vele. Mindenhol azt látom, hogy 20 millió meg hasonlók, de én csak 200 ezret adnék érte. Hol vehetnék ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!