Meghalt a 10 éves kiskutyám, nagyon szomorú vagyok és nem tudom a halála okát!?
Őszinte részvétem! Én egy hete veszítettem el a 8 éves cicámat, és ami még rosszabb, hogy nem is magától "ment el", hanem én vittem el az orvoshoz, hogy altassa el, mert már nagyon szenvedett. Tehát én mondtam ki a halálos ítéletét a legjobb barátomnak... :'(
Ne szégyelld a könnyeidet, ez ilyenkor természetes és érthető.
A leírtak alapján a kutyád rákos lehetett, ebben a korban ez nem is olyan ritka, sajnos. A nagyszüleim kutyája is rákban ment el, 13 évesen.
Tudom, hogy ez nem nagy vigasz, de gondolj arra, hogy a barátod szép kort megért, és jó gazdija voltál, legalább is ő biztosan így gondolta, és nagyon szeretett téged. Most pedig biztos nem akarná, hogy szomorkodj miatta, azt szeretné hogy lépj tovább és legyél olyan boldog amilyennek ő szeretett. Tegyél ki róla egy fényképet a szobádba, gyújts egy gyertyát és gondolj arra, hogy ő már egy jobb helyen van, ott, ahol már nem fáj semmi sem...
Ilyenkor nem nagyon értem, mit vár a kérdező... honnan tudhatnák vadidegenek, hogy a kutyád mitől-miben halt meg? Még állatorvos se tudná megmondani ránézésre sem, csak boncolás után. Enélkül sose fogod megtudni, találgatni meg minek.
Az meg, hogy nem vittétek állatorvoshoz a daganat és a levertsége ellenére, vagyis hogy nyilvánvalóan betegség jeleit mutatta... erre se nagyon van mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!