A kiskutyám minden étkezés után csuklik. Mi lehet a gond?
Nagyon örülök, ha kinövi, ez tényleg megnyugtat! A következő oltás ideje jövő hét, és gondoltam felvetem az állatorvosnak, de féltem, hogy azt gondolja túlreagálok mindent, és a féltésből pánik lesz, mert amikor vittem oltatni, az első oltására, rázúdítottam ezer kérdést, és mondta, nincs gond, a kutyus mindenben korának megfelelően növekszik, fejlődik és viselkedik. Szóval nem akarom túlreagálni, csak szeretném, ha kutyusom mindig jól lenne :)
Köszönöm a válaszod, akkor úgy tűnik nem csak én pánikoltam ezen :)
Értem! Nagyon köszönöm! Most még babakutyus, de én még ilyet nem tapasztaltam, azért aggasztott a dolog, hogy nehogy valami emésztési zavar legyen. Igyekszem mindent a javaslatok alapján tálalni neki, ( mit, mennyit, mikor egyen) és figyelem is, hogy nem habzsol, szépen eszik, jól növekszik. Ettől a csuklástól megijedtem kicsit, mert látom hogy a kutyust idegesíti, és ahogy felzaklatja magát, mégjobban csuklik. :/
Nagyon köszönöm a válaszokat, és az időt, amit rám szántok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!