Nálatok mennyi a maximum amit fizetnétek egy kutyáért?
Leóért bármennyit szinte. :)
Nekem is van egy és imádom. :)
Hát ez sok mindentől függ. Ha valakinek van egy álomfajtája, de mondjuk az egy ritka és drága fajta (pl corgi, pomerániai, boston terrier, stb), akkor nyilván azoknak a fajtáknak van egy standard áruk, pl 1000 euro, akkor az illető nyilván arra is számít, nem fog 1-2 száz ezerért ilyen kutyát kapni.
Meg függ még a céloktól is persze. Pl ha csak kedvencnek szeretnék egy huskyt, akkor 100-150 ezret simán rászánnék, de ha kiállításra vinném és tenyészteni szeretném, komoly célokkal, akkor akár 200 ezret is rááldozni.
Habár nem a kutya megvétele a drága, hanem a tartása :)
Én orosz fekete terriert szeretnék ők 180-200 ezer ft körül mozognak,külföldön drágább.
Én max 200 ezret szánnék a kutya vételárára. Mivel csak hobbi célra,családtagnak szeretném,kutyasuliznánk,kirándulnánk stb
Ha komolyabb céljaim lennének a fajtával kiállítás,tenyésztés akkor a 300-400 ezret sem sajnálnám!
Nem tudom miért lettem én és sokan mások lepontozva.
Ez olyan kérdés amire bármit írnak jó válasz.
Vagy vki olyan irigy,hogy más szánna x összeget a kutyára ő meg nem tud :P ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!