Melyik az a kutyafajta amelyiket sosem tartanál? Miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:33
41/46 anonim 

válasza:

Én is mint sokan írták már a kis zsebkutyákat nem tartanák... azok miért nem vesznek inkább már macskát? :D
43/46 anonim 

válasza:

nem tartanék társasági kutyákat, terriereket, kopókat, agarakat, kotorék ebeket, és egyéb vadászkutyákat, a társasági kutyák nekem túl kicsik, és nem tetszik a személyiségük, a terrierek megölik a kisállatokat, és számomra idegbetegek, kopókat, mert túlzottan önállóak és megkergetik a többi állatot, agarat, szintén önállóak, és nehezen nevelhetőek, kotorékebeket,mert megöli a kisállatokat, és nekem túl kicsik, vadász ill. apportkutyákat pedig azért nem ,mert túlságosan barátságosak az idegenekkel. Szóval amit tartanék: juhász, pásztor kutyák, és munkakutyák. Kedvenceim közé tartoznak a dobermannok, a rotik, és a bocik, a malamutok, a border collik, az ausztrál pásztr és juhászkutyák, a pireneusi juhászkutyák, a kauk, a sarplaninacok, a belga juhászok, és terrierek között két kivétel, a pitbull és az amstaff. Szóval, amit felsoroltam tartanék, amit pedig kiemeltem, hogy nem, azt nem. De chow-chow-t sem tartanék, mert zárkózottak és önállóak, de attól még szépek. És a dobermann a kedvenc fajtám, úgyhogy le lehet arról szállni, hogy öregkorukra idegbetegek lesznek, mert ez nem igaz! Az a kutya lesz idegbeteg, amelyiket nem nevelik meg, és általában a kis zsebkutyák azok, amiket nem nevelnek meg...
44/46 anonim 

válasza:

Német juhászt - nagyon nem szeretem azt a fajt !
Agárt- valahogy olyan csúnya a testfelépítése
Kínai kopasz kutya- nem szeretem a szőrtelen kutyákat
Dobermannt-nem szimpatikus akkor inkább már rottweilert :) őket szeretem !
45/46 anonim 

válasza:

előző nemszereted a nj FAJT? az érdekes
46/46 anonim 

válasza:

mért nem szereted a Német juhászokat? A magyar juhászokat szereted? Annyira nem szereted szegény embereket, hogy már külön fajnak gondolod őket? xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!