Melyik az a kutyafajta amelyiket sosem tartanál? Miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:33
21/46 anonim 

válasza:

Én yorkit és a hozzá hasonló méretű kutyát nem tartanék , én a közepes és nagy testű kutyákat szeretem , csak ennyi az oka.
22/46 anonim 

válasza:

A kínai kopaszkutyán kívül nincs ilyen, mert minden fajtában létezhet egy olyan egyed, ami nem hordozza a fajta elriasztó hátrányát. Pl. egy jól lélegző bulldogot lehet tartanék egyszer, de a bulldogok általában hörögnek,vagy egy nem extra mini toy, vakarcs, csipás szemű kistestű kutyát, de ezek nagyja is ilyen. Sok fajtát azért nem választanék, mert ezek a negatív tulajdonságok túl gyakoriak az egyedekben és nagy az esély hogy olyat fogok ki, amit nem akarnék.
23/46 anonim 

válasza:

Szerintem a kínai kopaszkutya (Csúnya)
25/46 anonim 

válasza:

nekem nincs ilyen. olyan lehet, hogy van, amit magamtól nem választanék, vagy nem adnék érte pénzt (sok ilyen van) de azon gondolkodtam, hogy ha egy kutya bajban lenne, vagy olyan helyzet lenne, hogy csak én tudok segíteni, akkor valószínűleg megbékélnék egy nekem nem tetsző kutyával is (bár agresszív kutyát semmiképpen nem tartanék, nem azért, mert nem tetszik, hanem mert félnék tőle)
26/46 anonim 

válasza:

Csivavát meg extra mini yorki és egyéb "kutyákat"..
És azért nem mert nincs otthon fölös ketrecem vagy terráriumom amiben tartanám, és anélkül megenné a macskám..:D
27/46 anonim válasza:
Beagle-t,spánielt,Kínai kopasz,Csivava,Westie...Ezeket nem!!beagle,Spániel önfejű,nehéz kezelni,Kínai kopasz,Csivava>ronda...Westie-ből+sok van!
Ha kicsi,akkor Havanese...
Amúgy álmom:Pumi,Aussie,Terrierek többsége,Szibériai husky,Szamojéd,Schnauzer...
De mindenkinek más az ízlése:):)
28/46 anonim 

válasza:

jajj a husky nekem is álom kutya:) csak sztem itt állatkínzás tartani:S
29/46 anonim 

válasza:

Nekem pulim van, de mégegyszer nem kellene ilyen fajta, problémás a szőre miatt, sokat ugat, és problémás a természete...
De nem tartanék nagy pamacsos szőrű kutyákat pl chau-chau, spicc stb... Nekem a rövid szőrű kutyusok tetszenek, inkábba közepes méretűek. A nagyon nagy kutyáktól tartok kicsit :)
30/46 anonim 

válasza:

Ölebet, vagy túl domináns, agresszív kutyát (kuvasz, dobermann, roti, pitbull, szánhúzók...), és nem azért mert nem tetszenek, de félek, hogy nem tudnék jól bánni velük, és az egyikünk számára sem végződne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!