Melyik az a kutyafajta amelyiket sosem tartanál? Miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:33
1/46 Akiteki 

válasza:

Van néhány.
Pl. sosem tartanék olyan kutyát, akinek csorog a nyál a képéből. Nekem ettől hányingerem van.
2/46 anonim 

válasza:

Valójában egyiket sem nagyon tartanám a kedvenceimen kívül azt hiszem (mudi, dobermann, schipperke, aussie ). Talán még egyes pásztor és munkakutya fajtákat elfogadnék (nem vadász) ha muszáj. De ennyi. Lehet lepontozni.
3/46 anonim 

válasza:

Kuvaszt és Dobbemant, mert mindkettô megbolondul idôskorára.
4/46 anonim 

válasza:

kuvasz. túl dominánsak, ők gyakran harapnak gazdát is. csak gyakorlott, határozott embernek valók, első kutyának semmiképp.
5/46 anonim 

válasza:

kínai kopaszkutya.(szerintem csúnya)
kuvasz,németjuhász(mert már volt egy olyan kutyám és meghalt)
6/46 Akiteki 

válasza:

Miért pontoznának le érte?
Mindenkinek megvan a kedvence.
Én sem szeretnék másfélét, mint amiket szeretek.
Több életre szerelmese lettem a huskyknak, aztán az agaraknak. Még egy salukit be fogok vállalni, ha lehetőségem lesz rá, de a meglévő 4 fajtám mellé nem vágynék másra.
7/46 anonim 

válasza:

Azt nem is tudom, milyen fajtát nem tartanék soha, de az biztos, hogy előbb fogadnék örökbe egy akármilyen kutyát menhelyről, mint hogy szaporítótól vegyek. Tehát szaporított kutyám biztos, hogy soha nem lesz.
8/46 anonim 

válasza:

Kuvaszt, kinai kopaszkutya, doberman pitbull, fent leírtak miatt. De nekem az uszkár sem tetszik. De csak a külselye miat.
Meg nem szeretem a röfögös kutyákat palotapincsi,mopsz..
9/46 anonim 

válasza:

kíani kopasz (csúnya) doberman , kuvasz (tul vadak nehéz megnevelni)
10/46 anonim 

válasza:

kedvencem a csau :D meg a masztiffok^^
Mondjuk cocker se rossz, olyanom van. Csak fél a víztől XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!