18hónapos spánielem agresszív és harap. Mi a teendőm?
Köszönöm a segítséget, mindenképpen elolvasom a könyvet.
A 3.hozzászólóhoz pedig annyit fűznék, hogy attól még hogy szeretem az állatokat, és nem vagyok hajlandó őket kínozni, nem vagyok barom... Szerintem aki ilyet ír, az nem is való ide!!! Nem értem mért kell másokat sértegetni ha tanácsot kérnek... Amúgy ha neked írtak volna ilyet, nem tudom hogy esett volna... Ennyi a véleményem!
Mindenkinek köszönöm!

A spánieleknek van egy örökletes idegrendszeri betegsége, ami abban nyilvánul meg, hogy rohamokat kap, ilyenkor morog, támad, kapkod, harap. Nem gyógyítható, veszélyes betegség. sajnos el kell altatni.
A póráz két végénben volt egy ugyanilyen eset, és Victoria Stillwell sem tudott vele mit kezdeni. A másik spánielüket meg tudta nevelni, de nála diagnosztizálták a bajt és miután újra nekiment a gyereküknek, több helyen összemarcangolta, míg vége nem lett a rohamnak, elalatatták.
A helyedben én is ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!