Milbemax elkezdése mikor javasolt az évben es mennyibe kerül a tabletta illetve az előzetes vérvizsgálat?
ma 22:58
Ajánlom, nézz utána, hogyan szaporodik a szúnyog. tanulságos lesz.
Egyebkent sajnos en is utottem le iden december elejen szunyogot itt bent. Majd megcsapott a guta... szet is van kenodve itt 😀
Persze talan nem olyan altalanos a dolog. Koszonom a valaszokat. Megyek a kutyammal ugyis vervetelre ivartalanitas miatt gondolom akkor meg is tudjak nezni majd.
Akkor az nekem 3000/ho. Az nem olyan veszes. Vegul is.
ma 11:38
Nos. A szívférget a lepkeszúnyog terjeszti. Melegebb éghajlatról került ide hozzánk. Télen nem repkednek, így nem is fertőznek.
Amúgy meg a kérdésre kellene válaszolni, nem velem kötözködni, mert érdemi dolgot azt nem írtál, csak belekötöttél abba, amit válaszoltam.
Egy barátom kutyája szívférges, nem voltak tünetek (még), a gyorsteszt mutatta ki. Ezután több vizsgálat következett, a kutya 100%, hogy szívférges. A kezelése folyamatban van, az ára, mire véget ér (több hónapos, komoly kezelés, folyamatos mozgáskorlátozással) 600.000 ft lesz. Nem elírás, hatszázezer! Ha egyáltalán túléli. Elég egy rossz mozdulat, és a kutya összeesik és meghal, ezért kell a mozgáskorlátozás. Szerinted megéri kockáztatni mindezt, szaros 1500 ft-ért havonta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!