Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vérvizsgálat eredménye az...

Vérvizsgálat eredménye az EU-ba való beutazáshoz kutyáknak?

Figyelt kérdés

Ázsiában élek, Magyarországra látogatnék a kutyámmal együtt.

Addig eljutottam, hogy kell chip, útlevél, érvényes oltási könyv, illeve indulás előtt pár nappal vizsgálat, hogy nem beteg a kutya.

De olvasok néha arról, hogy vérvizsgáltai eredményt is kérnek, aminek ráadásul EU által elfogadott állatorvossal kell hitelesítve lennie.

Itt Ázsiában nem tudom hogy lenne kivitelezhető EU által elfogadott orvost találni...

Vagy hogy működik ez?

Illetve utána mikor vissza szeretnénk utazni haza, kérhetnek-e bármilyen kiléptetési engedélyt Magyarországról?

Vagy ha behoztam utána már ki is mehetek vele és csak az adott ázsiai országba való szabályokat kell nézni hazamenetelkor?

2016. máj. 2. 04:36
 1/5 anonim ***** válasza:

ferihegyh@nebih.gov.hu vagy 06-30-241-8206

Itt léptetnek be, ha repülővel jössz, és akkor is, ha mész vissza. Szerintem mindenre válaszolni fognak.

2016. máj. 2. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Próbáltam már írni nekik, de visszadobja az emailt, valamiért nem akarja elküldeni.
2016. máj. 2. 12:17
 3/5 Dávid057 válasza:

A Nebih oldalán találsz olyat, hogy Ferihegyi Állategészségügyi Határállomás. Itt van egy olyan email cím, hogy: ferihegy_hatar@oai.hu

Vagy van szintén a Nebih oldalán találtam ezt az email címet is: repuloter@nebih.gov.hu Szerintem próbáld meg valamelyiket, biztos a kettő közül valamelyik segítségedre lesz.

2016. máj. 7. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos senki nem tud semmit sem...A nébih a ferihegyhez küldött, a ferihegy szintén nem mondott semmit, hanem továbbküldött a légitársasághoz, akik továbbküldtek a helyi magyarországi bevándorlásiba, akik visszaküldtek a magyar hatóságokhoz....
2016. máj. 9. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg neten az országos főállatorvost. Addig ne hagyd békén, amíg nem ad pontos válaszokat. Neki tudnia kell mindent.
2016. máj. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!