Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak ilyen kutyák?

Vannak ilyen kutyák?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy vannak kutyák akik evés közben a gazdájukra is morognak, vagy megharapják, ha belenyúl a táljukba. Ez igaz? És normális viselkedés? Hogy lehet leszoktatni róla? Min múlik, hogy ilyen lesz-e egy kutya?

(Az enyém hál' istennek nem ilyen :D )

2017. febr. 2. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

attól, hogy azt mondom nem értem miért kell a kutya kajájában matatni miután megkapta még nem jelenti azt, hogy ne kéne megtanítani neki, hogy hagynia kell. én is simán elvehetem tőle a kaját, sőt a szájából is bármit anélkül, hogy morogna érte. egyszerűen azért, mert kiskorától így volt szoktatva. ez normális, alap dolog, hogy a kutya soha, semmilyen körülmények közt ne mutasson agressziót a gazdája és a családtagok felé.

de attól még tarthatom értelmetlen dolognak a felesleges tálban nyúlkálást?

lehet megint lepontozni :)

2017. febr. 2. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

80%-os, észrevetted, hogy csak te kardoskodsz amellett hogy a kutya kajájában matani kell?

Az kell elfogadni hogy a kutyák is külömböző vérmérsékletűek mint ahogy az emberek közt is van ilyen is olyan is.

Neveléssel minden befolyásolható, van amelyik erre fogékonyabb van amelyik arra.

"Az ilyen emberek ezt nem képesek megcsinálni? A neveléshez, jó kapcsolathoz hozzá tartozik, hogy ha belenyúlok az ételébe, szájába, azt viselje el. "

Ó dehogynem. A fentebb említett kutyának ha szándékosan valaki a kajáját fürkészte, vagy nyólkált felé, akkor ráhasalt és védte. De ha valamit még akartam volna beletenni, vagy kivenni, akkor egyszerűen ráparancsoltam hogy jöjjön el onnan, vagy a helyére küldtem, akkor szót fogadott, és addig elvehettem az egész tányért annélkül hogy gond lett volna.

Egyébként ha engem is indokolatlanul piszkálna valaki evés közben, én is pofán vágnám mint valaki korábban írta.

2017. febr. 2. 09:07
 13/17 Platypus ***** válasza:
100%
Tartsuk csak tiszteletben a kutya kajáját, de akkor ne csodálkozzunk, ha séta közben felszed valamit, és ugyanúgy morogni fog, ha el akarjuk venni tőle. Külön élmény lehet, ha döglött állatot, vagy valami mérgezettgyanús dolgot talál meg magának.
2017. febr. 2. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

13: Egy kutyának is megvan az mi az ő kajája. Nekünk az össze kutya tudta hogy az ól előtt a tányér az övé. Még sosem hallotam olyant hogy az utcán valamit felvesz, és elkezd morogni, mert azt mindjárt az övének gondolja.

Akinél ez előfordul, annak nem kutyája van, hanem csak van egy kutya az udvarán.

Én továbbra is azt vallom, hogy tiszteletben kell tartani, de ez nem azt jelenti hogy a kutya nem fogad szót, és nem tudom kontorllálni.

2017. febr. 2. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nem kell folyton a tányérjában matatni. Én sem teszem, hagyom nyugodtan enni. DE! Ha akarom elveszem tőle és nincs morgás, tudomásul kell vennie, hogy elveszem.

Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, de a gazdira való morgás nem opció!

2017. febr. 2. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
#12 - Nem csak ő, legalább ketten voltunk 80-asok :)
2017. febr. 2. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
12 vagyok. Azt hittem ugyanaz a személy.:)
2017. febr. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!