Kutyák szilárd táplálásra szoktatása, hogyan működik?
Figyelt kérdés
Hogyan kell a kutyákat szilárd tápra szoktatni? Lehet-e kecsketejben áztatn ia tápot, illetve milyen mennyiségben kell bekeverni a tápot a tejcsibe?2017. jan. 30. 18:20
1/11 anonim válasza:
Tejbe semmiképp nem kell keverni, attól csak hasmenésük lesz. Vízbe lehet beáztatni, hogy könnyebben el tudják rágni. Jó minőségű, erre való koruknak megfelelő junior tápot kell venni nekik.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem.Nem tudnál esetleg ajánlani valami jó tápot,ami 4 hetes kutyinak jó lenne?És ötletet adni, hogy mikor etessem a táppal és mikor itassam a tápszerrel és hányszor,az átállás alatt a piciket?
2017. jan. 30. 18:36
3/11 Alain Delon válasza:
Mármint a kis kutyákét? Amelyik nekem volt, az már porba fingó korában bezabálta a fagyos kacsafejet. Nem kellett szoktatni. Jó, mondjuk kuvasz keverék volt.
4/11 Alain Delon válasza:
Ja, olyan kicsik? Anyuci hol van? Nekik még szopni kéne.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen kiskutyának kellene táp, amivel szoktatom a szilárd kajcsira, mert most tápszerrel vannak itatva, mert az anya kutyának nem volt teje. Ígyhát nekem kell 3 óránként szopiztatni őket.Most 3 hetesek, kb egy hét múlva lehet őket szoktatni a szilárd tápra, az önálló etetésre.Erre a célra kellene nekem vmi jó bébi táp, amiben minden benne van ,ami kell az egészséges fejlődésükhöz.Havanese kutyikról lenne szó.
2017. jan. 30. 18:42
6/11 anonim válasza:
4 hetesen még lehet, hogy nem ennék meg a tápot. Időről időre próbálkozni kell vele, letenni eléjük, hátha rákapnak. Ha elkezdik enni, akkor az egyik tápszeres étkezést már ki lehet vele váltani, és fokozatosan elhagyni a tápszert, a táp mennyiségét pedig növelni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi .:)
2017. jan. 30. 18:54
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
A starter a legjobb. Általában forró vízben áztatják és mire kihűl megfelelő hőfokra, megpuhul. Eleinte cumi előtt kevés ilyen pépes tápot tegyél eléjük. Ha már nem eszik, akkor jöhet a cumiztatás. Ha már esznek a tápból, kevesebb tápszer kell nekik. Minél jobban erősödnek, annál többet fognak enni a tápból és el lehet hagyni a tápszert.
Eleinte akár tápszerbe is áztathatod a startert.
10/11 anonim válasza:
Szia
En elég régóta cumis kutyakat mentek.
3hetesen elkezdem nekik talbol adni a tápszert,általában simán rájönnek es felnyaljak.
En nem vagyok táp párti, igy eleinte főzök nekik.
Tegnap pl csirkemellet főztem, es turmixoltam össze a tápszerükkel.
Nagy sikere volt.
Arra készülj fel, hogy baromi koszosan esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!