Szájkosár szoktatása?
Kutyától függ.
Ráadod és, ha netán le akarja szedni, rászólsz, hogy nem. Én így tettem idáig minden kutyámmal.
Elé tartod, benne egy falat jutival. Fokozatosan feljebb tolod, hogy kivegye a jutit. Végül a fent lévő kosárban adsz neki a lyukon keresztül jutalomfalatot.
"Köszönöm a hasznos tanácsot,de sajnos előbb oda kéne eljutnom hogy fel tudjam rá tenni a szájkosarat."
Akkor itt nem szájkosár probléma van.
A parancsaidat teljesítenie kellene.
Nekem pitem van, és utálja, amikor a fülét tisztítom, mégis kénytelen eltűrni (különben begyullad neki). A szájkosarat is utálja, mégis kénytelen elviselni.
SZóval először meg kellene tanítanod a kutyádnak, hogy hagyja magát neked. Bízzon meg benned, és bármit megtehess vele. (Ha pl belelép valamibe, tüske megy a lábába, ki sem tudnád szedni, csak ha bántod???)
Utána jöhet a szájkosár szoktatás.
Kedves 5-ös. Még olvasni is rossz volt.
EGy kutyát nevelni kell. NEM VERNI!!!!
(csak remélni tudom, hogy nincs kutyád, de sajnos gondolom tapasztalatból írsz. Akkor elárulom, a félelem nem jó nevelés, hanem egy időzített bomba készítése...)
"minden kutyának meg jött az esze egy méteres slag darabtol,ne féltsd bántani,"
Ez nem egy pofonnak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!