Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem kedvelem a kutyákat?

Miért nem kedvelem a kutyákat?

Figyelt kérdés
Sajnálom őket, sírva fakadok, ha brutális kutya gyilkosságról tudósítanak, de nem szeretnék soha kutyát. Miért lehet ez?

2017. jan. 29. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Én meg a macskákat meg madarakat utálom és?

Viszont a kutyát jobban tudom szeretni vagy sajnálni mint egy embert.

2017. jan. 29. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
nem kell azt mindenkinek szeretni,végül is egy kártékony állat
2017. jan. 29. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kártékony állat van. Az ember. A többi a biológiai egyensúlyra törekszik.
2017. jan. 29. 23:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Miért kártékony a kutya?
2017. jan. 29. 23:11
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

4: Értem hogy mire gondol a 29%-os.

Házi kedvencként nem az.

De ha hagyjuk vadon szaporodni, akkor valószínű kártékony lenne. Mert a vadászok szerint elűzi a vadat, meg fogja a házi állatokat. stb stb.

Csak sokan elfelejtik hogy mi szelidítettük meg, és innentől nekünk kell gondoskodni róluk. És mi alakítottuk évezredek alatt ki az életformájukat.

2017. jan. 29. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kedveled őket, mert nincs velük semmilyen jó tapasztalatod, közös élményed, emléked, stb.

Nyilván még sosem volt kutyád, így tulajdonképpen nem tudod, miről "maradsz le".

Nem minden ember születik úgy, hogy szereti az állatokat/kutyákat, de bizonyos emberekben kifejleszthető ez a tulajdonság a későbbiek során, amint megtapasztalják egy állat szeretetét, barátságát.

2017. jan. 30. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként ez érdekes dolog hogy nem kedveled. Én is azt hittem 35 évig hogy "utálom a macskákat".

Mindig kutyim voltak. Egyszer Volt a szüleimnek perzsamacska keveréke, az elég okos Volt, de csak úgy elvoltam mellette, még 18 évesen. És sajnáltam amikor elütöttem valami barom. De ezután is úgy voltam hogy nem szeretem őket.

Aztán pár éve 4 évre lakásba költöztünk, oda nem akartam egy kutyát bezárni, a barátnőm akart macskát. Hoztunk egy kicsit, az ennyira el kezdett ragaszkodni hozzám, hogy azóta másképp nézek a többi macskára is.

2017. jan. 30. 00:52
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
* sajnáltam amikor elütöttE valami barom
2017. jan. 30. 00:53
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Mert talán tudod hogy nem lenne időd rá. Vagy nem akarsz olyanokat mint pl. fürdetni v kutyakakit szedni.

Amúgy meg más a pókot v a kígyót nem kedveli te meg a kutyákat. Ennyi. De ha nem szereted őket akkor ezt nehogy szerezz mert akkor az a kutyinak is rossz.

4-es te vagy a kártékony nem pedig a kutya. És lehet h ezt mérgemben mondom de van benne valami...

2017. jan. 30. 06:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg soha nem vetted még a fáradságot, hogy megismerj egyet is.

Egyébként téged zavar, hogy nem kedveled a kutyákat? Vagy miért foglalkoztat ez a kérdés?

2017. jan. 30. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!