Most mi a bf s t csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy kutyám,7éves nj.volt mostanság egy félre sikerült láb mütétem. Nem szeretném részletezni, a lényeg, hogy így már nem tudom sétáltatni.ismi barát kilőve, kertes házban lakom. De nem tudom be e csavarodik a szokásos séta nélkűl, már három hete nem volt, semmi gond idáig.2017. jan. 27. 22:09
11/14 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy makulátlan a helyesírásod, ráfeküdél a nyelvtanra, még simán lehetsz hülye, nehéz felfogású, más téren tudatlan. Ha még egy kérdésre sem bírsz válaszolni, akkor valami nem stimmel a kobakban.
2017. jan. 28. 08:53
12/14 anonim válasza:
Vannak olyan kutyák akik kb sosincsenek sétáltatva mégsem csavarodnak be. Játék+feladatok amiket tudsz csinálni elég lesz:) Ajánlom a nyomkövetést, én az nj-mel nagyon sokat játszom. Eldugom kedvenc játékát ő meg megkeresi. Nem csak fejben, de fizikálisan is remekül fárasztja, ugyanis amég nincs meg a játék addig rohan egyfolytában.
13/14 anonim válasza:
miért lettem lepontozva?? Mi nem tetszett abban, hogy leírtam az igazságot? Én sétáltatom az enyémeket, de van aki nem, de ettől még nem csavarodik be a kutya, ha eleget van a gazdival és le van fárasztva. Azt már le se mertem írni. Most komolyan mit csináljon szegény kérdező, azon kívül, hogy az udvaron fárasztja, ha egyszerűen NEM TUD SÉTÁLNI? Adja el a kutyát? komolyan lassan rosz gazdinak számít az aki nem alszik együtt a kutyájával és nincs vele 0-24ben, nem sétál napi 6 órát. Nem mondom én is szivesen aludnék együtt az enyémekkel ( a szüleim nem engedik be) sőt 0-24ben is szeretnék vele lenni és akár 6 órát is sétálnék velük, DE nem megy, mert egyetemre járok és van más dolgom. Ezért napi 3 óra fér bele+ ha egyedül vagyok bent vannak vele. DE ettől nem hinném, hogy rosz gazda lennék...
14/14 anonim válasza:
Néha kompromisszumokat kell kötni, most a kérdező is ilyen helyzetbe került, nem lustaságból nem sétál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!