Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meddig kell felkötni a fülét?

Meddig kell felkötni a fülét?

Figyelt kérdés
A kis yorkinak meddig kell felragasztani a fülét,hogy felálljon? most lesz 8 hetes,ma tettem rá. kicsit irritálja,de vigyázok ,h ne essen le.. meddig kell rajta lenni,és le kell e szedni időközönként,vagy folyamatosan??
2010. máj. 6. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Hello

Mikor én a kis Sammiy Vettem azt mondták két napig hagyam fent 2 nap pihi és csak akkor kell vissza rakni ha lekonyul.

Én nem ragasztotam mert hobby kutyi mindegy volt, hogy felál vagy sem.De Eukanuba puppyval etettem és agától felált neki.

2010. máj. 6. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és hozzá teszem ez nem kellemes neki. Kitépí a szört:S
2010. máj. 6. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia.Nekem is yorkim van aki most a napokba töltöte be a 8. hetét :) Én is ragasztom a fülét. A füle felsö harmadárol le kell nyirni a szört,én teljesen rövidre vágtam az enyémét mert már meleg van és befülledhet,és igy a ragaszto sem tépi neki.A másik hogy a szörzet suja is lehuzza nekik és azért sem áll fel a füle. A ragasztást 2-3 naponta cserélni kell!! Nekem azt mondták nagyon jó tenyésztök hogy 1 nap pihenö elég,kötés nélkül aztán ragaszam ujra.ÉN már lassan 2 hete ragaszgatom igy és még mindig az egyik lekonyul félig. Ne ijedj meg ha a te kutyusodal is ez lesz,mert én is aggodtam és tanácsot kértem. Azt monták hogy ez a folyamat akár honapokig is eltarthat... Fell a fejjel :)))
2010. máj. 6. 15:05
 4/9 Akiteki ***** válasza:
Jó helyről származó kutyának semeddig. Feláll az magától.
2010. máj. 6. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
15:05 vagyok. Az elözöhöz szeretnké "szolni". Szerintem hülyeség az amit montál! Ugyanis az én kis yorkin NAGYON JO,söt ELISMERT HELYRÖL SZÁRMAZIK,törzskönyvezet ő is, és még a szülei is töbszörös nyertes kutyák ! Ez nem attol függ.
2010. máj. 6. 20:37
 6/9 A kérdező kommentje:
az nem baj,ha a ragasztás nem nyíl egyenesen az égnek áll,hanem kissé oldalra??
2010. máj. 6. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyird le a füléröl a szört és agyál neki kálciumot. Vagy olyan tápot amiben magas a kálcium tartalom.

Nem tudom mert én nem ragasztotam hagytam,hogy magától áljon fel.

De ajánlom figyelmedbe a yorki index fórumot.

2010. máj. 7. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet felkötni a kutyus fülét?
2010. aug. 26. 20:30
 9/9 Akiteki ***** válasza:

"z elözöhöz szeretnké "szolni". Szerintem hülyeség az amit montál! Ugyanis az én kis yorkin NAGYON JO,söt ELISMERT HELYRÖL SZÁRMAZIK,törzskönyvezet ő is, és még a szülei is töbszörös nyertes kutyák ! Ez nem attol függ.

Próbáld ki először, hogy nem hülyézel le számodra ismeretlen embereket.

Másodszor pedig: A fajtastandardeket néhány kupírozás kivételével nem úgy alakították ki, hogy a kutyának ragasztani vagy kötözgetni kelljen a testrészeit. Ezt csak olyankor csinálják, ha a kutya nem felel meg a követelményeknek, ilyenkor csalnak. Ennyi.

2010. aug. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!