Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom felkötni a fülét?

Hogyan tudom felkötni a fülét?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom felkötni 3 hónapos yorkim fülét? Mit foglal ez magába? Vagy inkább várjak még vele hátha feláll magától?
2010. aug. 26. 20:19
1 2
 1/13 Norczy ***** válasza:
100%
várj még vele szerintem és ha nem szuperpremium tápot eszik hanem egyszerű kaját akkor estleg vitamint is adhatnál neki, lehet kevés a calcium bevitele.
2010. aug. 26. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szőrnyíróval le kell teljesen kopaszítani a fül felső részének a 2/3 részét. Talán már ez is elég, hogy magától felálljon.

Ha nem áll fel így sem 1-2 héten belül, akkor írj, és elmagyarázom a ragasztás technikáját:)

2010. aug. 26. 21:38
 3/13 Akiteki ***** válasza:
29%
Szerencsétlen kuty! Miért nem szereted olyan füllel, ahogy van?
2010. aug. 26. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert úgy nem divatos.
2010. aug. 26. 22:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazából azért szeretném felkötni a fülét mert nem vagyok biztos abban hogy fajtiszta-e mivel találtuk (magunktól nem vennénk divatkutyát de meg szeretnénk tartani) bár az állatorvos azt mondta hogy yorki.
2010. aug. 27. 07:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Amúgy most pedigree juniort eszi de akkor kipróbálom nálla ac acana valamelyik tápját.
2010. aug. 27. 07:41
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Az biztos,hogy FAJtiszta,de az nem,hogy FAJTAtiszta.

Ezt nem befolyásolja az,hogy feláll-e a füle.

Akkor nem tartjátok meg,ha keverék?

Egyébként kicsi kutyáról van szó,a normális minőségű táp sem vág földhöz titeket.

2010. aug. 27. 13:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez most mire volt jó?

Én egy szóval sem mondtam hogy nem veszek neki prémium tápot . Csak a másik kutyusom nem eszi meg csak a pedigree tápot ezért próbálkoztam a yorkinál is egy pedigree táppal.

2010. aug. 27. 20:36
 9/13 anonim válasza:
31%
mit kell amúgy kötekedni szerinted nem tartják meg ha nem fajtiszta? leírta, hogy találták és meg akarják tartani.
2010. aug. 29. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy 4 és fél hónapos yorkim.Neki sem állt a füle.Az állatorvos felragasztotta neki és azt mondta, hogy egy hét múlva szeggyük le.Délután 6-kor ragasztották. Másnap este 9-kor szettük le, mert utálta és féltettük, hogy véresre kaparja a füleit.Gyönyörűen álltak.Most vagy két hete megint kajlák a fülei, de én szeretném megint megragasztani.Tápból a Royal Canin yorkis amit szeret és sok benne a vitamin, mellete kálciumot kap. Ezt ajánlom .: [link]

Az állatorvos is így csinálta.Jó kutyázást!

12/l

2010. aug. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!