Mesélsz nekem olyan incidenseket, negativ tapasztalatokat amik veled történtek kutya sétáltatás közben?
Off: Pincherekkel nekem csak rossz tapasztalatom volt idáig. Hallottam hírét, hogy intelligens állat, de ezen a környéken valahogy csak idegbeteg patkányok fordulnak elő. :) Hidd el, nem véletlen használom a megkülönböztető jelzőt, de természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mindegyik kutyu egyforma, és elnézést, ha sértően hat.
Egyébként kisebb termetű kutyáknál sajnos ez az indokolatlan agresszivitás gyakran jellemző tapasztalatom szerint - bár tény, hogy főleg a gazdák hibájából. Mert jajj, hát Mütyürkét megeszi a nagykutya, nemszabad, jézusom, nehogy ideengedje... És a kiskutya azt tanulja meg, hogy a nagyoktól félni kell, ezáltal agresszív lesz. Kis túlzással hasonló szitu, mint mikor a szirénázó anyuka miatt kezd a kisgyerek félni a kutyáktól.
Szerencsére mi is jól viseljük a gyerekek nyünyörgetését, így vannak pozitív tapasztalatok is. :)
"eletkeptelen nyamnyila gyereket meg eletemben nem lattam hogy egy 6 kios farkcsovalos kolyokkutyatol 5 m-rol sikitofraszt kapnak"
ehhez tudnék egy mesét:
a keresztfiam pl. se nem nyámnyila, se nem életképtelen és mégis miután megharapta egy "óezsenkitsebánt" kutya iszonyúan rettegni kezdett tőlük. úgy képes volt szabályosan ledermedni és szinte sokkot kapni, hogy ő kerítésen belül volt, egy kutya meg kívül.
no, fogtam magam és mivel úgyis tervben volt már vettem egy kutyát, amolyan bolond kis játékos kölyköt. azóta ott tartunk, hogy már nem csak a sajáthoz van hozzánőve, hanem ha megkérdez más gazdit és megengedi, meg mer simogatni más kutyákat is.
ezzel csak arra akartam kilyukadni, nem biztos hogy mindig a félős gyerek a retartáld
Ezt en se allitottam hogy mindig o 🙂 de tomegevel azert nem tamadnak meg kutyak gyerekeket. En szerintem inkabb a szulo a retardalt. Ahelyett hogy arra tanitana hogyan simogassa a khtyat a gyerek azt mondja neki hogy ne erj hozza mert megharap...
Hat nem csoda ha felnek szerencsetlenek... de ettol meg nem egyszeru a seta...
Persze vannak normalis szulok isnem mondom hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!