Húz a kutyám sétáltatás közben, hogyan szoktassam le?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 11:55
1/12 anonim válasza:
Amelyik irányba húz, mindig indulj el az ellenkező irányba. Ha először csak forgolódni fogsz, akkor ne lepődj meg, egy idő után leesik neki, hogy azért csinálod, hogy ne húzzon.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. dec. 8. 12:01
3/12 anonim válasza:
Minden kutya húz, ha meglát egy macskát!
4/12 anonim válasza:
Egyszer sétàltattam egy menhelyi kutyust.
Nàla hatàrozott póràzràntàssal magam mellé vettem és mondtam hozzà, hogy mellém. A séta felénél màr elég volt gyengéden meghúzni a póràzt a mellém parancsszóval. A séta végére ügyesen jött mellettem. Az a kutyus hamar megértette mit vàrok tőle. Próbàld ki, hàtha bevàlik.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem a macskáról van szó, húz anélkül is. Köszönöm utolsó, kipróbálom. :)
2016. dec. 8. 12:34
6/12 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondják, hogy lépjek rá a hátsó lábukra, de még sosem tettem meg. Viszont gyerekkoromban megtanított a szomszéd bácsi, akinek voltak nagytestű kutyái, hogy hogyan fogjam a pórázt: a végét a jobb kézbe, a kutya nyakától kb. 20 centire pedig a másik kezembe. Ha a kutya húz, kicsit megemelni, és leszokik róla - persze megfojtani nem kell.
7/12 Alain Delon válasza:
Esetleg vele is mehetsz a bokorig vagy a fáig, ahova menni akar. Elvégre "sétálni" viszed. A sivár aszfalton semmi érdekes nincs számára, viszont a fűben, bokorban, fák tövében érdekes szagok vannak, amiket fel akar fedezni.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. dec. 8. 19:10
9/12 anonim válasza:
Ha kan, az jelölgetni akar, oszlop, bokor stb. jöhet, parkoló autók soha. Ezt is lehet szabályozni. Jobb menhelyeken egyébként önkéntesek tanítják a kutyákat sétálni, ki is mennek velük a telepről, buszra, villamosra felszállnak, lépcsőznek stb. Ezek többnyire nem húznak.
10/12 A kérdező kommentje:
Szuka. :)
2016. dec. 9. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!