Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Leonbergiről?

Mi a véleményetek a Leonbergiről?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 is van, szinte csak jót tudok írni róla.

Rendkívül család- és gyerekbarát, igazi társ. Értelmes kutya, de munkakutyának nem való, hajlamos az alkalmi süketségre. Nagyon mutatósak, főleg a kanok. Megfelelő körülmények esetén csak ajánlani tudom.

2010. máj. 5. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel. Az alkalmi süketség is igaz, habár tapasztalatom szerint erről megfelelő motiválással és neveléssel leszoktatható. A mienk pl. jóval kevésbé hajlamos rá, mint jópár másik általam ismert (más fajta) kutya, de tény, hogy eredetileg nem munkakutyának szánták.

A japánokhoz meg valószínűleg még nem jutott el ez az információ: :)))

http://www.youtube.com/watch?v=O3uQxMv5Bg0

2010. máj. 5. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
egyik kedvenc nagytestű fajtám!
2010. máj. 6. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor először meghallottam a nevét, már akkor felkeltette az érdeklődésem. Hűséges társ, családbarát. Kicsit más természetű, mint egy bernáthegyi, azonban ugyanannyira szeretnivaló. Inkább tanyára, kertes házba ajánlom nagy kerttel.

Én is szerettem volna, de mivel nincs lehetőségem ekkora kutyát tartani, nem erőltetem.

Azt azonban mindenképp fontos tudnia minden kutyatartónak, hogy a hozzá leginkább illő természetű és méretű kutyát válassza.

2010. máj. 7. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!