Egy kinti kutya is élhet teljes családi életet?
Ez is igaz.....
Nálam is szempont volt
Kedves 22-es válaszoló!
A szókincsedtől már már a sírás kerülget. Megmutatkozik benned is az értelem, hogy egy kérdésre csak vulgáris szavakkal lehet válaszolni. Mint te a korábbi válaszaidban megállapítottad, hogy a kérdezőt sem az eszéért szeretik, így én is merek egy szubjektív véleményt alkotni rólad. Te örülnél ha bármiért is szeretnének Téged, de nem így van. Ez az offensive beszédforma amit próbálsz megtestesíteni csak Téged tesz nevetségessé. :) Szomorú amikor egy általános kérdésre a válasz a kreténezés. :) A kérdező kíváncsiságból kikérte mások véleményét, az ilyen ''gyökerek'' válasza nem hiszem, hogy bárhol is sokat tud nyomni a latba. Nem hiába vagy 34%-os a válaszaiddal. :) Mondanám, hogy gondolkozz egy picit, de túl sokat kérnék. Remélem a mondatelemzés még megyegetni fog. :)
Minden kutyának megvannak a feltételei és a szükségletei. pl. ne próbálj meg egy husky kutyát egész napra bezárni egy kis panel lakásba, mert tuti, hogy megőrül. De egy yorki kutyát se az udvaron tarts, mert megfagy kint.
{Nekünk egy német juhász-husky keverék kutyusunk volt. A ház egy részébe bejöhetett, ahol nem tudott nagyon tönkretenni semmit sem, de ide is inkább akkor járt be, ha nyáron melege volt, vagy ha télen nagyon hideg volt.
Én mikor épp nem voltam távol otthonról akármilyen idő is volt, kimentem futkározni vele, dagonyázni a pocsolyába, és bizony volt egy szett ruhám amit csak a kutyázáshoz vettem fel.
Barátnőmék szüleinél bent van a családi lakásban, mert kicsi termetű kutya és kint megfagyna, nagyon nyugodt természetű, de bent sokkal nagyobb bajok vannak vele, mert mikor ki van engedve és visszajön a lakásba, nem mindig van idő megtisztítani és bizony nagyon durván összeganéz mindent bent a házban. Néha van olyan, hogy épp nem találj fel bent magát és muszáj lenne vele játszni, de nem mindig van az embernek ideje rá és ilyenkor bizony tud a kajlálkodásban károkat csinálni. pl. nagyon eszeveszettül futkározik a házbn és neki megy a virágnak véletlen, mert megcsúszik a járólapon. Meg a benti kutya is ha szeret téged akkor folyton seggedbe van és nagyon zavaró, ha mondjuk lefekszik a lábadhoz, mert ugye szeretne melletted lenni, de te csinálod a dolgodat és véletlen ráejtesz valamit vagy elesel benne.
Meg mondjuk mikor este kikéretőzik pisilni, visszaszalad és beugrik az ágyadba, na z nagyon zavaró. Meg hág kutyából van és hiába tanítgatod neki hogy ne ugasson, bizony van mikor nem tudod mivel kordában tartani, mert elkattan az agya és akkor neki ugatni kell.
Ja és azt nem is mondtam, hogy a mi kinti kutyánk sokkal kiegyensúlyozottabb volt, mint barátnőmék benti kutyája.}
Szóval én azt mondom, hogy mindenki nézze meg, hogy milyen fajta kutyát vesz és miket tud neki megadni. Nem minden kutya való bentre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!