Egy kinti kutya is élhet teljes családi életet?
A mienk kinti kutya, de sokan kérdezték már, hogy lehet egy ilyen kutyát lakásban tartani, mert azt hiszik, benti. Azért hiszik ezt, mert ahova kutyát lehet vinni, mindenhova visszük, szinte állandóan velünk van. Pedig otthon a kertben él, csak este jön be a házba. Viszont sokszor kimegyünk hozzá, akár játszani, tanítani, de ha csak dolgozgatunk kinn valamit, akkor is a közelünkben van.
Gondolkodtam már ezen én is, vajon teljes családi élet-e ez neki?
Mindenesetre egy kiegyensúlyozott, nyugodt kutya. Néha jókat ugat, pl. ha jön a postás, olyankor ránk néz, ha a közelben vagyunk, és ha bólintok, hogy látom, majd intézem, akkor elhallgat:) Szerintem jól érzi így magát (legalábbis remélem)
persze :)
nem minden kutya van/lehet bent
amióta az eszemet tudom, a kutyáink mindig kint voltak a hátsó udvarban
Eddig a kutyusom kinti benti volt, jobban szeret kint lenni, de aludni bejon. Meg néha szetnez aztán megy ki megint.
Most akarunk osszekoltozmi a párommal és ő nem akarja, hogy ment Legyen a kutya.
Fékek, hogy így rossz lesz neki, most 90 százalékban együtt alszunk, reggel osszebujunk.. És akkor ez már nem lenne.
"te kretén, ha valaki képes a panelbe felöltözni és kivinni a kutyát akkor azt miért ne lenne képes családi házban? anyádék nem az eszedért szeretnek az 1 szer biztos :P"
Nem azért, de panelban muszáj napi többször kivinni, az egészségügyi dolgok miatt nincs olyan, hogy hideg van, beteg vagyok, tanulok, dolgom van, elfelejtettem... míg a kerti kutya tud kint üríteni. Te pl. ezzel a durung modoroddal tényleg olyan érző szívű gazdi vagy, hogy napi négyszer felveszed a kinti ruhát-cipőt-sapkát-sálat, csak hogy kimenj megdögönyözni a kutyát? Kiülsz a földre, hogy az öledbe hajthassa a fejét? Komolyan? De őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!