A fiunk allergiás kutyaszőrre. Mit lehetne tenni még?
"Antihisztamint nem fogok a fiamnak adni."
Pedig az tökéletesen enyhíti az allergia tüneteit. Tehát feltettél egy olyan kérdést amire nem lehet normális választ adni, mert ami logikus, hasznos válasz lenne azt kizártad a kérdésben.
Ha nem adsz a gyerekednek gyógyszert inkább gürcölsz Naponta a semmiért akkor erre a kérdésre nem llehet választ adni.
Miért nem adod be neki? Ha nagy félbe vágod és lenyeli. Mintha lázas lenne. Bár a kicsi gyerekeknek nem adnak de ha a gyerek idősebb 6 évnél csak lenyeli egy pohár vízzé és mehet a kutyázás ezerrel.
"Antihisztamint nem fogok a fiamnak adni."
Nézd, ha valaki, akkor én nem vagyok a gyógyszerek híve, de bizonyos esetekben muszáj. Egy rövid időn át tartó antihisztamin szedésébe még senki sem halt bele, ellenben ha ezt nem kezeled, simán ronthat a fiad állapotán és maradandó károsodást is okozhatsz a fiadnak.
Keresni egy jó referenciákkal rendelkező*, 100%-ig megbízható* alternatív gyógymódokkal foglalkozó dokit, bejelentkezni hozzá, kívülről-belülről kivizsgáltatni a gyereket és összeállítani és elkezdeni egy kezelési tervet nem 2 perc, így nem is segítene most rajtatok.** Hosszú távon, ha nem akartok gyógyszerezni, nyilván ez lesz a megoldás, de tűzoltásra jelenleg nem jó.
*láttam én már gyógygombába kis híján belehalni gyereket, mert nem passzolt a betegségéhez - kókler volt, aki javasolta. Upszi.
** a normális alternatív doki fő ismérve, hogy ő az első, aki elzavar gyógyszerért, műtétre, amikor arra van szükség.
(Mondom én ezt úgy, hogy asztmás vagyok és én sem szívesen szedek be gyógyszert. Illetve van egy diplomás homeopata a családban és látom a módszereit.)
Ha egyre rosszabb akkor valamit tenni kell, fűtött kutyaol? Kazánház?
A lányomat hetekig,hónapokig kezelgették kruppra, asztmára egyébre,persze nem az volt.
Egyik éjjel anafilaktikus sokkot kapott és 4 napos kórházi kezelés lett, senkinek nem hívánom ezt, amikor nem tudod, hogy beérsz-e vele időben a kórházba. A kutyák azonnal kikerültek a garázsba és nem találkozhat velük.
Addig ki sem engedték a gyereket a kórházból amig itt vannak a kutyák ja és attól még, hogy kapja/kapná a gyerek a gyógyszert NEM LEHET A KUTYA (allergén anyag) KÖZELÉBEN!!!
Nekünk ezzel kezdte az orvos.
Az allergiára való gyógyszer remek találmány, csak épp nem arra találták ki, hogy beveszed, egy csapásra elmúlik az allergia és nyugodtan maradhatsz az allergén közelében. Pl. ha valaki allergiás a parlagfűre, annak sem tanácsos gyógyszer szedése mellett parlagfű mezőn sétálgatnia.
Ha olyan helyre tudnád tenni a kutyát, ahol nincsenek ruhák, vagy textil borítású bútor, akkor a napi takarítással könnyebben eltüntethetők az allergének. Sajnos a porszívózást és a napi felmosást nem nagyon lehet megúszni.
Jövő télre pedig majd még ki kell találni valami jó megoldást a kutyusnak.
Hat csialjatok futheto kutyahazat.
De a gyogyszer nem hulyeseg. Az is szedi aki pollenekre allergias. Nem ertem ezt a kutya hisztit. Aki a nyirfara allergias (en) az se vaghatja ki a szomszed nyirfajat pediv ugyanugy fulladok tole es athordja a szel az izeit is.
Szoval aki beteg igenis szedjen gyogyszert mielott tenyleg korhazba kerul. Ettol fuggetlenul a kutyat megfelelo korulmenyek kozt ki lehet tenni a kertbe vagy garazsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!