Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fiunk allergiás kutyaszőrre....

A fiunk allergiás kutyaszőrre. Mit lehetne tenni még?

Figyelt kérdés
A kutyánk 8 éves, keverék, közepestermetű, így hidegben (meg amikor akar) bennt van az előtérben. Naponta mosok fel és porszívózok, de úgy néz ki már ez sem elég. Antihisztamint nem fogok a fiamnak adni, de ez így egyre rosszabb. Ha már jó iďő lesz úgyis kimegy a kutya, de addig mit csináljak? Ilyen hidegben csak nem küldhetem ki.
2017. jan. 16. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy elzártabb része nincs a lakásnak, ahol el lehet a kutya? Akár boxban. Jövőre a tél elejétől kezdve egy jó, akár fűthető kutyaházban el lesz a kutyátok, de így a tél közepén kirakni én sem javasolom.
2017. jan. 16. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

"Antihisztamint nem fogok a fiamnak adni."

Pedig az tökéletesen enyhíti az allergia tüneteit. Tehát feltettél egy olyan kérdést amire nem lehet normális választ adni, mert ami logikus, hasznos válasz lenne azt kizártad a kérdésben.

2017. jan. 16. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem adsz a gyerekednek gyógyszert inkább gürcölsz Naponta a semmiért akkor erre a kérdésre nem llehet választ adni.

Miért nem adod be neki? Ha nagy félbe vágod és lenyeli. Mintha lázas lenne. Bár a kicsi gyerekeknek nem adnak de ha a gyerek idősebb 6 évnél csak lenyeli egy pohár vízzé és mehet a kutyázás ezerrel.

2017. jan. 16. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

"Antihisztamint nem fogok a fiamnak adni."

Nézd, ha valaki, akkor én nem vagyok a gyógyszerek híve, de bizonyos esetekben muszáj. Egy rövid időn át tartó antihisztamin szedésébe még senki sem halt bele, ellenben ha ezt nem kezeled, simán ronthat a fiad állapotán és maradandó károsodást is okozhatsz a fiadnak.

Keresni egy jó referenciákkal rendelkező*, 100%-ig megbízható* alternatív gyógymódokkal foglalkozó dokit, bejelentkezni hozzá, kívülről-belülről kivizsgáltatni a gyereket és összeállítani és elkezdeni egy kezelési tervet nem 2 perc, így nem is segítene most rajtatok.** Hosszú távon, ha nem akartok gyógyszerezni, nyilván ez lesz a megoldás, de tűzoltásra jelenleg nem jó.

*láttam én már gyógygombába kis híján belehalni gyereket, mert nem passzolt a betegségéhez - kókler volt, aki javasolta. Upszi.

** a normális alternatív doki fő ismérve, hogy ő az első, aki elzavar gyógyszerért, műtétre, amikor arra van szükség.

(Mondom én ezt úgy, hogy asztmás vagyok és én sem szívesen szedek be gyógyszert. Illetve van egy diplomás homeopata a családban és látom a módszereit.)

2017. jan. 16. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Ha egyre rosszabb akkor valamit tenni kell, fűtött kutyaol? Kazánház?

A lányomat hetekig,hónapokig kezelgették kruppra, asztmára egyébre,persze nem az volt.

Egyik éjjel anafilaktikus sokkot kapott és 4 napos kórházi kezelés lett, senkinek nem hívánom ezt, amikor nem tudod, hogy beérsz-e vele időben a kórházba. A kutyák azonnal kikerültek a garázsba és nem találkozhat velük.

Addig ki sem engedték a gyereket a kórházból amig itt vannak a kutyák ja és attól még, hogy kapja/kapná a gyerek a gyógyszert NEM LEHET A KUTYA (allergén anyag) KÖZELÉBEN!!!

Nekünk ezzel kezdte az orvos.

2017. jan. 16. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Az allergiára való gyógyszer remek találmány, csak épp nem arra találták ki, hogy beveszed, egy csapásra elmúlik az allergia és nyugodtan maradhatsz az allergén közelében. Pl. ha valaki allergiás a parlagfűre, annak sem tanácsos gyógyszer szedése mellett parlagfű mezőn sétálgatnia.

Ha olyan helyre tudnád tenni a kutyát, ahol nincsenek ruhák, vagy textil borítású bútor, akkor a napi takarítással könnyebben eltüntethetők az allergének. Sajnos a porszívózást és a napi felmosást nem nagyon lehet megúszni.

Jövő télre pedig majd még ki kell találni valami jó megoldást a kutyusnak.

2017. jan. 17. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Hőszigetelt vagy fűthető kutyaház. Milyen kutyáról van szó egyébként?
2017. jan. 17. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat csialjatok futheto kutyahazat.

De a gyogyszer nem hulyeseg. Az is szedi aki pollenekre allergias. Nem ertem ezt a kutya hisztit. Aki a nyirfara allergias (en) az se vaghatja ki a szomszed nyirfajat pediv ugyanugy fulladok tole es athordja a szel az izeit is.

Szoval aki beteg igenis szedjen gyogyszert mielott tenyleg korhazba kerul. Ettol fuggetlenul a kutyat megfelelo korulmenyek kozt ki lehet tenni a kertbe vagy garazsba.

2017. jan. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!