Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lebuktam! Apa kirakja a...

Lebuktam! Apa kirakja a kutyát? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár napja haza hoztam egy kutyát, megsajnáltam, hogy vacogott a hidegben, eddig dugdostam most lebuktam, nekünk van egy 3 hónapos kutyusunk anyáék nem engedik, hogy ez is maradjon. Anya felhívta a 2 menhelyet a közelünkben, de azt mondták tele vannak, nem tudják befogadni. Apa azt mondta vigyem oda vissza ahol találtam, majd haza megy ha van otthona, ha nincs meg majd befogadja valaki. :(

Megfagy ha vissza viszem, miattam fog meghalni?

2017. jan. 15. 15:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Utolsó,nekem inkább staffinak vagy weimari vizsla kölyöknek tűnik,nem pedig német dognak.

De mindegy is,kérd meg apudat,hogy 2 hetet kérsz és elmegy a kutyus,addig pedig kellene chipet nézni,lehet vkié. Ha senkié akkor pedig új gazdit keresni neki,cuki,kölyök hamar lesz gazdija.

2017. jan. 15. 21:52
 32/38 A kérdező kommentje:
Nincs benne chip, az orvos is Német dogot mondott, ha érte tudsz ma vagy holnap jönni, akkor még nálunk lesz, utána meg leírom hol találod meg :/
2017. jan. 16. 10:44
 33/38 anonim ***** válasza:
szia! írj nekik: [link]
2017. jan. 16. 21:27
 34/38 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy betudom fogadni.

Hétvégén érte tudok menni, ha apukád a tartás miatt problémázik kifizetem ezt a pár napi tápját, de ne rakja az utcára!!

2017. jan. 17. 12:46
 35/38 anonim ***** válasza:
légyszi kérdező kérd meg apukádat!! befogadó is van, el lesz "tüntetve" a kutya csak legyen türelmes. Majd írjátok meg mi lett vele.
2017. jan. 17. 17:18
 36/38 anonim ***** válasza:
Már nincs nála, én lettem volna a befogadó. Írt üzenetet, hogy hova vitte ki az apja és hol keressem, de azért nem utazok 2 órát, hogy kutya nélkül jöjjek vissza. Sajnálom, gyönyörű a kutya :(
2017. jan. 17. 20:59
 37/38 anonim ***** válasza:

Jesszus milyen emberek vannak..Én értem ,hogy sokat eszik meg nem örültek,hogy a gyerek engedély nélkül hazavitte, de basszus kirakni az utcára szerencsétlent? Miért nem lehetett volna keresni neki gazdát?:( Főleg,hogy itt lett is volna jelentkező.

Főleg,hogy van kutyátok,akkor elvileg állatbarátnak kéne lenniük,nem?

2017. jan. 18. 08:11
 38/38 anonim ***** válasza:

Ba + nem tudott volna várni pár napot??? mentek volna érte!!! Istenem.

Nagy állatbarát lehet a család, a kérdezőn kivül.

2017. jan. 18. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!