Lebuktam! Apa kirakja a kutyát? Mit csináljak?
Pár napja haza hoztam egy kutyát, megsajnáltam, hogy vacogott a hidegben, eddig dugdostam most lebuktam, nekünk van egy 3 hónapos kutyusunk anyáék nem engedik, hogy ez is maradjon. Anya felhívta a 2 menhelyet a közelünkben, de azt mondták tele vannak, nem tudják befogadni. Apa azt mondta vigyem oda vissza ahol találtam, majd haza megy ha van otthona, ha nincs meg majd befogadja valaki. :(
Megfagy ha vissza viszem, miattam fog meghalni?
Jesszus,ezt hogy gondoltad? Ilyesmit nem lehet titokban tartani.
Mindenképpen vigyétek el chippet olvastatni.Ha nincs,akkor marad egy másik menhely,vagy hogy ti keressetek neki gazdit.De remélhetőleg van chipje.
NEHOGY KITEGYÉTEK!!! Van egy kutyusotok, de azért egy másikat kitenne az apád? Elég szívtelen már bocsi:) Én a helyedben lesz*rnám apudat, pár napot/hetet csak kibír... Internet, facebook, stb
segítségével elég hamar tudsz neki találni gazdit, vagy ideiglenes befogadót
Ha kihívjátok az állatorvost nem kell érte fizetni. Az állatoknak ugyanúgy van általános társadalom biztosításuk, mint az embereknek, csak azt nem Társadalom Biztosítónak, hanem Állat Biztosítónak hívják. Annyi még a különbség, hogy nem pénzt kell befizetni, hanem csontot, cicáknak gombolyagot, lovak a szalmájukból adnak, stb. Az Állat Biztosító épületében baglyok dolgoznak, egész nap számolnak, fejtenek, a főnök pedig az oroszlán.
Tehát ők fizetnek az állatorvosnak, aki elásott csont, és hasonló dolgok formájában kapja meg a fizetségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!